Sheb05-B Kizlar,doğumdan 2 ay 15 gün geçti. Regl oldum. Bu kadar kısa sürede olmam normalmi?regl kanına benziyo. Ağrılarım da çok. Bilgisi olan varsa yardım edebilirmi?çok kısa bi süre bence
Tiiffany Sheb05-B Bazıları daha erken oluyor evet. Bende 6 ay sonra olmustum ki agrısız olurdu dogumdan sonra şiddetli bi şekilde regl oluyordum. Sıcak su torbası iyi geliyor
Pinkgold Sheb05-B kısa sürede olabilirsin mesela benim kırkım çıktıktan 1 hafta sonra adet oldum kırkım çıkmadan bitmişti kırkım cıktı adet oldum
Lavantakokusu64 Sheb05-B 2 ay 10 günlük olduk. Benimde dün başladı adetim, ama ağrım yok. İlk doğumum da da hemen başlamıştı.
mzyynkbra 50 gün lohusa kanamam sürdü sonra 15 gün ara sonra regl oldum yani doğumdan 65 gün sonra 😩 artık düzenli her ay da oluyorum ve bebeğim sadece emiyor bende bu kadar erken beklemiyordum ama oluyormuş maalesef ilk olduğumdan çok ağrılı geçti sonra normale döndü
mzyynkbra Sheb05-B doğumdan öncede 6 gün sürüyordu yine 6 gün sürüyor ilk regl 6 gün sürdü farklılık yok yani
Kirmizibalik1 Ayy ben sezeryan olcam bi mucize olsada sancisiz olsa adetim.. her ay serum igne bayilma yasayarak gecirirdim bebek olunca nolcakk 😮💨😔😔😔
Kirmizibalik1 Sheb05-B ay aminn aminnnnn 😮💨 eyvah eyvahhhh sizinde belki ilk diyedir normale doner 🤲