ebrunasrullahylmz12211221 senaacik Kaç haftasın canım kaç haftalıkken yapılıyo ben 20 haftalığım daha yapılmadı bana
hunilimom senaacik hiç korkma biraz tatlı olduğu için aç karnına bayiyor ben 10 dk da içmiştim açık havada yavaş yavaş
MerveAlsln senaacik ben yaptırmayı düşünmüyorum ailemde şeker hastası yok doktor ister yaptır ister yaptırma sana bırakıyorum dedi
Bal_1604 senaacik Aa hiç korkulucak bişey yok 😂😂 verdikleri içeceğin tadı çokta güzel aromalı zaten sadece açlık biraz zorluyor ama dayanilmayacak gibi değil zaman cabuk geçiyor şimdiden geçmiş olsun
ebrunasrullahylmz12211221 hunilimom Ben cuma günü gittim hastaneye sormayı unuttum bende diyodum niye bana yapmıyolar bide sen tetenoz aşısı oldun mu olduysan kaçıncı haftada oldun
symart Saliha-aydin içiçek içiyorsun bildiğin şekerli asitli içecek. 1 saat sonrasında kan veriyorsun sonra tekrardan ikinci kan veriyorsun
Zeynep_1997 Saliha-aydin sabah erken gitmeye çalışın 3 saat kadar aç kalıyorsunuz sabah gidip kan veriyorsunuz sonra içeçeği içiyorsunuz 1 saat sonra tekrar kan veriyorsunuz arkasından tekrar kan veriyorsunuz 1 saat geçince hem 60. Dakika hem 120 dakika tokluk şekerine bayılıyor
zumresahinn Benimde 30. Haftamda yaptılar ailemde neredeyse herkes şeker hastası genetik olabilir dediler ama bişey çıkmadı. İlk cocugumda yaptırmadım 2. De yaptır dediler yaptırdım ama gereksiz gördüm biraz
hunilimom ebrunasrullahylmz12211221 oldum ilk gebelikte 19. Ve 24. Haftada 2. Gebeligim de 28. Haftada oldum
rumeyshaan Saliha-aydin ill kan veriyorsun sonra icecegi iciyorsun 1. saatte kan veriyorsun 2. saatte tekrar kan veriyorsun bana boyle yaptilar
Bal_1604 senaacik aynen öyle insanlar seviyor korkutmayi 😂 geçmiş olsun tekrar inşallah saglicakla kavuşun yavrunuza
senaacik senaacik önce sabah aç karnına kan verdim sonra içecek verdiler onu içtim bir saat sonra tekrar verdim bi saat daha bekleyip üçüncü kanı vereceğim bu süre zarfında su hariç bişey yiyip içmek yasak
senaacik senaacik kızlar testi yaptırdım gerçekten korkulacak bir şey yokmuş çok şükür yaptırdım bitti🙏🏻