[silindi] Yldzgll ya benim hamileykenki doktorum da pıhtılaşmadan şüphelenmişt onu öğrenmem istiyorum aslında
Yldzgll [silindi] bendende şüphelendi pıhtılaşma olabilir , oksapar kan sulandırıcı verdi çok şükür iyiyiz , önemli olan enfeksiyon sürecini başarıyla geçir ve iyi doğru bir doktor seç
[silindi] [silindi] evet ama bazı doktorlar 2 düşükde yapmıyorlarmış testi o yüzden dr da düşünüyorum bi yandan bana 3 düşük olmamış yapamayız derse bide
[silindi] [silindi] ilkinde yaptılar mı size ? Eğer öyleyse doğru ikinci de paralı yapılıyormuş hiç yapılmıyor değilde.
[silindi] [silindi] yok ilki kimyasaldı herkes de ilk hamilelikte olabilir deniyordu üstüne düşmedim ikincisi hemen arkasına ben üstüne düşmeden oldu ama zaten 7-8 haftalarda kanamam hafif başladı hep bi kanamam vardı ama her gidişimde kalbi atıyodu en sonunda işte 3 aya yakınken durmuştı
YaseminBatrk Ihlamurrengi 11+3 de gitmiştim doktora 9 haftalıkken kalbi durmuş dedi doktorum ertrsi gün hemen kürtaj olmustum
[silindi] Yldzgll yok baya bi dancı çektim yaklaşık 2.5 saat kadar saat sonra klozette önüme düştü kese
Happybabyyy0 [silindi] Kesinlikle tıbbi genetik bölümüne gidip durumu anlatın bende aynı durumu yaşadım ve kan pıhtılaşması olduğu için sulandırıcı ile başladık şuan 25 haftayız çok şükür tedbirli ilerlemek senin için daha iyi olur 🙏🏻