tunasmom Yazmelegi_ 34+1im ben, benimde 29. Haftalarımda uyku problemim vardı kafamı koyacağım bir yer bulduğum an iptaldim 🙂
Yazmelegi_ tunasmom ben normalde 24 ten sonra uykusuz kalıyordum hep 2 gündür böyleyim uyku halindeyim
tunasmom Esrayunus şş tamam tamam bi şey yok bi şey yok sakin ahahaha ilk zamanlarda olur bence hem bebek hem biz bir alışma sürecimiz olacaktır o yüzden uyuyamayabiliriz alıştıktan sonra bebeler babalara ya da biri varsa ona sonra biz hoop uyumaya
tunasmom Daisy0000 ay yorduğuna değer mi be canısı anneler kayınvalideler falan ne güne duruyor onlar yapsın getirsin ki biz yiyelim 😂
Nrmrv Yazmelegi_ benim de belim ve kalçam çok ağrıyor adım atamıyorum bazen fakat biz daha 11 deyiz . Sizce erken mi bu doktora görünmeme gerek var mı
Yazmelegi_ Nrmrv o haftalarda olan arkadaşıma mqgnezyum vermislerdi bi gorunun isterseniz benim de yeni basladi muhtemelen bana da magnezyum verir gibi
Golge98 tunasmom iyiyim sitede gelin çıkışı vardı onu izledim biraz duygulandim geçtim içeri 😆 sen napiyosun nasılsın
tunasmom Golge98 ah duygusal anlar gebeliğimin başında öyleydim ağlamam gelirdi her şeye 😂 iyiyim çok şükür bugün bebemi gördüm falan ama ona küskünüm kendini asla göstermedi 😂😂
Daisy0000 tunasmom Kayınvalidem yok, anneminde elinden ıvırzıvır gelmez :( Eşim uğraşma hazır alırız dedi ama hangi birini hazır alalım aşırı masraflı olur dedim,yapmaya giriştim🥲
tunasmom Golge98 doktorum nöbetçiydi gittim canım yok işlemiyor ne yersem yiyim ultrasonu gördüğü an duruyo eli hep yüzünde 34 haftalık gebeğim her gittiğimde aynı şekil bir el hep yüzünde anlamadım ki nedir bu derdi 😂😂
Findukli_Lokum tunasmom ayaklarımı uzatmış seçim sonuçlarına bakıyorum 😁 bugün temizlik yaptım. Kalçam kırıldı kırılacak sanki bu nasıl ağrıdırrr
_nigarr24_ tunasmom hayattan bıkmış durumdayım. 35. haftadayık evde 2 çocuk. Biri 1 yaşında diğeri 35 yaşında kendi yorgunluğumu,ağrımı unutup onlarla uğraşıyorum🤦🏻♀️ Bir an önce doğması için gün sayıyorum 😪🥲
tunasmom Daisy0000 anladım canım kolaylıklar diliyorum sana yavaş yavaş çok yormadan yap bari bir anda yapmak zorunda değilsin sonuçta ağırdan al bebeni kendini düşün
tunasmom Golge98 kız komik olan 12. Haftada direk cinsiyetini gösterdi utanmaz bebek ama yüzünü göstermiyor inat bir şey çıktı 😂