Kardelennn34 Süpürge bakıyorum hangisini alacağıma karar veremedim memnun kaldığınız süpürgelerin resimlerini veya markasını alabilirmiyim
Catsofmom Kardelennn34 Xiaomi G10 kullanıyorum. Yaklaşık 1.5 yıl oldu . Çok memnunum. Evimde 6 kedim var tüy, kıl hiçbir şey bırakmıyor. Şarjıda 3+1 140 mkare evi tek şarjda standart modda süpürebiliyorum. Tavsiye ederim 🙏
Tugraseda Kardelennn34 bosch unlimited seri 6yı kullanıyorum. Günlük olarak evi üstten süpürüceğim zaman cok işime yarıyo. 40 dk sarjı var ama ben turbo modda kullandığım için sanırım daha hızlı bitiyo. Ama yinede hızlıca tüm evi süpürmeme yetiyo. Detaylı temizlik yapacaksam eğer fakir veyron kablolu süpürgem var onunla yapıyorum. Yani bu bosch olanı günlük işlerime hayli hayli yetiyo. 5 ay kadar oldu alalı teknosadan almıştm
catandgirlmom Kardelennn34 philips aqua plus 8000 bendeki çoook memnunum, aynı anda hem silip hem süpürebiliyor, kedim var koltuklarda tüy müy herşeyi çekiyor iyi ki almışım.. robotta var evde robotu kullanmıyorum bile
Aysegulinanc Kardelennn34 dyson v8 kullanıyorum çok memnunum geçen sene indirimden 3 bine kapmıştım hayatta ki en büyük şansımdı😂
bernayerli Dikey şarjlı süpürge aldırdım hamilelik hediyesi, philips speed pro max cok memnunum, 140 m2 evi tek sarjla süpürüyor
Gizembltc Kardelennn34 canım ben kayınvalim bunu almıştı şimdi bende alıcam çok güzel süpürüyor hafif ve üç modu da var elimiz kolumuz oldu bu valla öneriririm düşünmeden
Kardelennn34 Catsofmom biz şimdi bayisine baktik sizin aldığınız seri yokmuş bi üst model varmış çok güzel aslında bende beğendim ama eşim servis şubesi yok filan diyip sorun yaptı çıktık 😔
Catsofmom Kardelennn34 Var kuzum servisi. Düşün çanakkale gibi kısır bir şehirde bile servisi var 😳😳 hangi şehirdesin
Tugraseda Kardelennn34 ay yok allah için 15 dakka kadarda kısa değil hep turboda kullanıyorum çünkü benim elim aza gitmez illa haldır haldır süpürmem lazım. Evim 3+1 hatta salonum normalden baya büyük hızlıca bi el süpürmeme yetiyo
Kardelennn34 Catsofmom İstanbuldayım adam dedi zaten bize getiriyorsunuz biz veriyoruz servise eşim işte guvenemedi
Kardelennn34 catandgirlmom doğrudur cnm adam bilgilendirdiginde kullandığımda orda çok hafif ve guzeldi
Kardelennn34 Aysegulinanc onunda zor yani basılı tutup süpürmek bugün onlarada baktık biraz uçuk fiyatlarda 🤗
Aysegulinanc Kardelennn34 aparatı satılıyor takıyorsun ben aldım 60 tlydi aldığımda onu taktığında basılı tutmana gerek kalmıyor canım belki indirime girerse süpürge bilgin olsun