Deletedmom_50 Elifkskl kesesi gözükmüs zaten o değer ile bebeğin bile gözükmesi gerekir di bence yinede bilmiyorum Rabbım hayırlısını nasip etsin
IKRAM_01 Deletedmom_50 Şimdi sağlık ocağından geldim aile hekimine üstüne basa basa sordum hocam bu rakam kaç diye bin dedi.Dedimki yüzbin diyenler var alakası yok bu bin dedi tekrar beta almaya gerek yok gebelik var dedi.
Deletedmom_50 IKRAM_01 inşallah gönlünce olsun hersey inşallah bebeğini de görürsün kucağına almak nasip olur inşallah
IKRAM_01 Elifkskl Evet bizim sağlık ocağındaki Dr. Dediki bizim laboratuvar 1000 den fazlasını ölçmüyor. Çok teşekkür ederim bu konuya değindiğin için. Kuzum 25 mayısta acile gittim kese görülmüştü 26 mayısta kan verdim ❤️ bebeği görmek için randevu aldım
Elifkskl IKRAM_01 kese gözükmüşse beta baktırmana gerek yok zaten keseden sonra yavaş ilerliyor. Şimdi önemli olan kese dolu mu. Sağlıcakla kucağına al inşallah 🙏
IKRAM_01 Stardust Acile gittim son adet tarihimi söyledim usg baktı kese göründü sonra 5 haftalık diye not geçti
Stardust IKRAM_01 son adet tarihine göre bakmış kuzum ya da ultrasondaki ölçümlerine göredir. Yukarıda olumsuz yazanları kafana takma. Bana da aynı şeyleri söylediler yok dış gebelik olabilir yok boş olabilir. Boşuna stres yapıyomuşuz
IKRAM_01 Stardust Sadece bir kere verdim sağlık ocağında cuma gününe denk geldi oda zaten şimdi betaya baktı almaya gerek yok dedi. Acile gidincede artık kan almıyor usg ye bakınca
Deletedmom_50 IKRAM_01 amin inşallah canım yukarıdaki arkadaş da ayrı bi cins ben sana kötü yorum mu yaptım Allah aşkına
IKRAM_01 Deletedmom_50 Hayır kötü yorum değil tabiiki sadece rakamlarda uzlaşamadık oda içinizde bir kötülük olarak yorum yaptınız diyemem sadece tecrübenizi paylaştınız.
Deletedmom_50 IKRAM_01 aynen öyle canım başımdan geçtiği için dedim kötü yorum neden yapıyım bi evlat kolayına bulunmuyo Rabbım.kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Gumus25 Yazan değer 1000 (bin) den buyuk demek neyi tartistiniz anlamadim 😃 zaten keseyi de görmüşsünüz bundan sonra betaya bakmaya gerek yok haftaya gidince de insallah bebegi görürsünüz hayırlı olsun 😊
IKRAM_01 Gumus25 1000.00 bu rakamı tartıştık 😂😂😂😂 aslında tartışma değilde rakamların yazılış şekli kafa karışıklığı
IKRAM_01 Deletedmom_50 Kuzum Buda benim kuzenimin kızının betası sağlık ocağında yaptırmış demek hep böyle çıkıyor aklında bulunsun seninde kafan karışmasın ❤️
Gumus25 IKRAM_01 noktadan sonraki kısmı dikkate almayin kusurat o zaten yani değeriniz binden büyükmüş 😃
IKRAM_01 Elifkskl Anladım canım tşk ederim. Kaçıncı haftada net gözüküyor bebiş canım ❤️ amin inşallah