annesininkuzusuu_ Bet1 alttan muayene de mi belli oldu açılmanız . Bende 33+2 yim ama alttan bakmadı daha doktorum merak ettim . 3 hafta öncesi kontrolde bebek doğum pozisyonunda demişti. Önümüzdeki hafta gene kontrol var bakalım
Bet1 annesininkuzusuu_ açılma zaten bir tek alttan muayne ile belli olur. Birde bebek doğum pozisyonunu zaten 25 26 dan itibaren alıyor normal bir şey yani o haftalardan sonra doğum pozisyonunda olmasi.
senaeldemir Eda_okur0110 kendi kendine nefes alabilenleri koymuyolarmış oğlum alamıyodu entübe edildi o yüzden
annesininkuzusuu_ Bet1 ikinci gebeliğim bu , ilkinde de erkenden alttan muayene olmamıştım . Sizinkine şaşırdım ondan sordum
Evindar14 Kendisi nefes alip veriyor borulari cikarmislar agzimdan burnunundan ama ne zman cikacagini bilmiyorum bana da birsey demiyorlar
senaeldemir Evindar14 Allah yardım etsin onlar gerçekten çok güçlü ilk günler çok kötü hissediyodum hala kötüyüm ama onu orda güçlü görünce içim rahatlıyo biraz da olsa
senaeldemir WiseMom çok geçmiş olsun size de nasibimizde bu varmış her şey onların iyiliği için bizde güçlü olucaz onların bize ihtiyacı var 🙏🏻👶🏻
Evindar14 senaeldemir suan herseyi cok iyi dedi kendi kendine nefes solunum alabiliyor dedi ama ne zman cikartacagi hakkinda birsey demiyor doktor
senaeldemir zeynepnilda12 sezeryan oldum canım küçük diye doktor normal olmaz dedi açılmam da yoktu zaten
Bet1 annesininkuzusuu_ benim riskli bir hamileliğim var servikal kisaligim var o yüzden bakıldı. Normal bir gebelik değil yani. İlkinde bende doğum anına kadar bakılmadi doğuma gittiğimde bakıldı onda da 8cm açılmayla gittim servikal kısalıkta açılma bı anda oluyor maalesef
senaeldemir Evindar14 inşallah en yakın zamanda alısın canım 🙏🏻 bekleyen herkes de alır inşallah 🙏🏻 bende daha alamadım sadece küvezin içinden dokunuyoruz