senaeldemir Evindar14 inşallah en yakın zamanda alısın canım 🙏🏻 bekleyen herkes de alır inşallah 🙏🏻 bende daha alamadım sadece küvezin içinden dokunuyoruz
senaeldemir Eda_okur0110 stres yapma aklına kötü şeyler getirme onlar herşeyi hissediyo çünkü şimdiden hamileliğimi özledim bol bol konuş bebeğinle 👶🏻😘
Dilan_akbay07 senaeldemir ben 33hafta doğum yapmıştım oğlumda yanlış hatırlamıyorsam 9ün küvezde kalmıştı
eymenmom07 senaeldemir çok şükür kalkabiliyorum canım. Ama çok fazla nefes nefese kalıyorum sende de oluyor mu ?
eymenmom07 senaeldemir bebek daha iyiydi şükür ama ne zaman bırakırlar bişey demediler 🥺😢 senin bebiş nasıl iyidir inşallah
senaeldemir eymenmom07 öyle nefes nefese kalmak gibi değil de çabuk yoruluyorum sırtım çok ağrıyo hemen oturmak istiyorum bende
senaeldemir eymenmom07 bizimkini de ne zaman çıkarıcaklarını söylemiyo çarşamba kucağına verebiliriz demişlerdi bugün pek vericek gibi konuşmadılar hemşiresi dedi önümüzde daha çok yolumuz var iyi olsunlarda iyiye gidiyomuş ama öyle diyolar bizede
eymenmom07 senaeldemir Rabbim şifa versin bebeklerimize 🤲🏻oksijen hortumlarını falan çektiler mi yoksa duruyor mu ?
senaeldemir eymenmom07 amin inşallah 🙏🏻 çekmişler ama yine de hava vermeye devam ediyolarmış senin bebeğinden çıkarmışlar mı?
eymenmom07 senaeldemir evet ona da dışardan oksijen vermeye başlamışlar. Daha iyi olacaklar inşallah🤲🏻❤️
senaeldemir eymenmom07 merhaba iyi çok şükür bugün ilk defa kucağıma aldım iyiye gidiyo çok şükür senin bebeğin nasıl 🙏🏻😘
eymenmom07 senaeldemir benimkini kucağıma vermediler. İyi diyolar. Ama emme refleksi gelişmemiş. Biraz emzik alıp yorulup bırakıyor. eve giderse beslenemez diye tutuyolar. 🥺🥲
senaeldemir eymenmom07 aynen bizimde öyleydi ama çok hızlı gelişiyo merak etme için rahat olsun bugün bizim 12. Günümüzdü
eymenmom07 senaeldemir bizimde bugün 11. günümüz. Emzik deniyolar, Senin bebiş kaç günde geliştirdi emme refleksini ❤️🤲🏻