Asafeymeninannesi ben 3 tane yenidoğan almıstım hemen giydiririm diye.
3-4 tanede 0-3 ay aldım. Bak hediye olarakta cok geliyo biliyomusun kıyafet. Begendiklerini giydirirsin onlardan da. Ama zıbınlarını cok büyük alma. Bebeginsarmazsa bebek üşürmüş 🤔 0-3 ay ideal. Bide ne kesfettim lcw ürünleri diğer markalara göre biraz daha büyük oluyo.
Bide bebek kaç kilo dogcak bilemiyosun. Alırsın bi sürü 0-3 ay bebek dogar 4 kilo. 1 ay anca giyer belki giymez. Ben şimdi idare etcek kadar aldım biseyler. En büyüğünü 0-3 ay aldım ama. Hediye gelenler olur bde dogduktan sonra bebegime bakarım kilosuna göre alırım diyorum allahım nasip ederse. 🌸 bide subatta e bebek efsane indirime giriyormus. O zaman da bol bol almayı düşünüyorm. Orasının aZiz bebe markalı ürünleri cok güzel oluyo malı falan. Cok uzattım ama 😂 bak bide instagramda melis bebe diye bi site var. Oranın ürünleri , müşteri ilgisi mükemmel. Ben cok uyguna aldım ordan herseyi. Görmüssündür ilkim bebe falan instagramda nasıl pahalı. Ordaki ürünleri 25-30 a aldım. yıkadım ütüledim taş gibi kıyafetler. Oraya bak arada indirim yapıyo arada.