Ezgi14 Zeyneb35 ben 25. Haftama kadar 10.000 adim attim hergun. 25ten 29-30 a kadar 3000-5000 falan. Artik zorlaniyorum tabi 32+4 oldum . yani problem olmaz eger dusuk tehliken vs yoksa
Firdevssongur Zeyneb35 iyi canım ben ilk 3 ay hiç kilo almadım sonraki aylar yürüyemedim kasıklarım çok ağrıdı 10 kilo birden aldım malesef
beyza61 Zeyneb35 sanmıyorum ne kadar yürüyüş bebeğe ve sana cok faydalı baya bir yürümüssün bol bol ayaklarını kaldırarak yat dinlen canım
svmeybgl Zeyneb35 yürüyüş çok iyi gebelikte ama benim doktorum çok rahat bir doktor olmasına rağmen yarım saatten fazla yürüme derdi . Bundsn sonra biraz daha az yürüseniz daha iyi olur hem yorulmazsınız ☺️
Drkmls Zeyneb35 hayır doktorlar yürümeyi öneriyorlar. Ben 3 aylık hamileyken Karadeniz turuna gittim dağ bayır yürüdüm çok şükür bişey olmadı 🙏🏻 İçini ferah tut böyle herşeyden korkma.
Denizz19 Zeyneb35 bence son zamanlarda o kadar yürü şu düşük tehlikesini bir atlatın da hem yormayın kendinizi o kadar ohooooo bana doktorum son 3 ay yürüyüş önemli der
Denizz19 Zeyneb35 yok ben olacak demedim ki zaten ilk 4 ay ne olur ne olmaz diyorlar doktorlar o yüzden dedim