baharroguzzyigittbebek GulerSanverdi1 sende sağlıcakla kucağına al inşallah kuzum benim miniklerimizin kaderleri güzel olsun ❤️
baharroguzzyigittbebek Yoncatac ay süper olur canim ya çünkü bende ne almam gerektiğini araştırır oldum :) ilk gebeliğimde sağolsun annem herşeyimi hazırladı bunda da herseyi yavas yavas yasayarak hazırlamak istiyorum ❤️
baharroguzzyigittbebek GulerSanverdi1 canım ben aldım trendyoldan, harika bi dokusu var. belki beğenirsin baska modelleri de var bak istersen ben 339 da aldım şuan daha uygun https://ty.gl/avje9f5ac0
handeserdes baharroguzzyigittbebek 27 hafta bitince alışverişe başladım. 2 haftada bitti zaten. 27e kadar nereden ne alacağıma karar vermiş, bütçesini hazırlamıştım. bu hafta da kıyafetleri yıka ütüle kısmı bitti sayılır. haftaya kendi alışverişimi yapıcam. 30 bitince hastane çantası da hazır olur. hiç sıkışmadan 2-3 haftada bitmiş olacak her şey :)
baharroguzzyigittbebek Mutluemos oy miniğin gelmesine az kalmış annesiii bi an önce başla uygunsan iyice ağırlaşmadan
handeserdes baharroguzzyigittbebek listeniz hazır olursa hiç sorun olmuyo. kargolar 2 günde geliyor :) eminim sizinki de kolaylıkla biter.
Mutluemos baharroguzzyigittbebek aslında ablam yakın zamanda doğum yaptı bebeğin çoğu şeyini ablam verecek duruma göre eksik kalırsa alacam bakalım ya dün yeğenim geldi ablama yapıştım abla ne olur şu zibini da ver çok beğendim diye 😂 ablam diyor benim kıyafetlerimi aldığın yetmezmiş gibi kızını da alistiriyorsun 😂😂🤷♀️
baharroguzzyigittbebek Mutluemos 😂😂 insanın ablası olmalı ya maşallah muhabbetinize. herseyini al kız, kızını da alıştır tatlı bı bağ o çünkü 😂 kardeş kardeş büyürler ilerde
Mutluemos baharroguzzyigittbebek Allah razı olsun teşekkür ederim 🌸☺️ bakalım işte ablamı bekliyorum ne verirse artık duruma göre bakalım beşik aldınız mı yada önerebileceğiniz bir şey var mı o konuda kararsızım
baharroguzzyigittbebek Mutluemos aldım canım trendyoldan uyguna geldi hemde pratik olur diye düşündüm https://ty.gl/o8vz2x7nqg
bebislerhakkinda 9da başladık 23teyiz devamke😆 suan perde yaptirdik halı avizesi kaldı odası temmuzda gelicek yerlesicez bide benim lohusa esyalarimla bu hijyen ürünleri kaldı deterjan kremler vs
Mummumlilo Biz 24 ten itibaren başladık yavaş yavaş oda daha da pahalanmasın bir an önce alalım diye yoksa paraya bakar bi seferde herşeyi alıp çıkarsın
baharroguzzyigittbebek handeserdes liste bu hafta hazırlamayı düşünüyorum inşallah haftaya da detaylı ultrasonumuz var gecikmeli de olsa devletten zor aldım normalde özel de devam ediyoruz 27 olduk yeni başladık diyebilirim
baharroguzzyigittbebek glnrmom yaa bizim detayli ultrason ayın 7sinde 28 haftalıkken gideceğiz randevu alamadım bir Türlü devlet olunca zor oldu. 1 bucuk aydir uğraşıyorum randevu için
handeserdes baharroguzzyigittbebek 27de detaylı oluyor mu? bilmiyordum. bebişler sağlıkla gelsinler de alışveriş işi kolay. para olunca oluyor.
glnrmom baharroguzzyigittbebek 28. Haftada yapılıyor mu ki ben 21-24 arası yapılıyor diye biliyorum 🙄