26 haftalik gebeyim bi hafta önden gidiyor gelişiminiz, çalışıyorum da. izin günümü iple çekiyorum gun geçtikçe cok yorulduğumu hissediyorum. ne zaman hazırlığa başladınız neler önceliğimizde olması gerekiyor bu konuda konuşalım:) ikinci gebeliğim ama ilk oğlum 19 lu yaşlarımda olduğu için çok anımsamıyorum. suan 28 yaşındayım. oğlumda yaşım küçük oldugu icin neyin ne zaman nasil oldugunu animsayamiyorum simdi ise bi kızımız olacak adını Güneş katmak istiyoruz nasıl sizce
hazırlıklara kaçıncı haftada başladınız annişler
Güneş ismi güzel canım benim oğlumun adı da Bulut kızımın Nisa olacak inşallah
Hazırlıklara 30 haftadayim bu hafta başladım çamaşırları yıkadım utuledim hurca doldurdum beşigi geldi fakat 34-35 haftada kurduracagim toz topamasin diye
Bu gün çıkıp kendime pijama almayı düşünüyorum ki hastane cantam da hazır olsun
Sağlıkla kucağınıza alın 🤲❤️
baharroguzzyigittbebek Ben de 32. Haftadayım yeni yeni başladım hazırlıklara benim kuzumun adı da Gülce Güneş olacak isimleriyle yaşasınlar inşallah 🙏 ben bazı fenomenlerden takip edip listelerine baktım ama daha yıkamaya geçmedim odayı düzenliyoruz bitti sayılır çantayı yaparken yazarım koyduklarımı 🥰
GulerSanverdi1 halen daha bir çorap almayan ben tebrik ediyorum sizi 🌸☺️ sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah
GulerSanverdi1 sende sağlıcakla kucağına al inşallah kuzum benim miniklerimizin kaderleri güzel olsun ❤️
Yoncatac ay süper olur canim ya çünkü bende ne almam gerektiğini araştırır oldum :) ilk gebeliğimde sağolsun annem herşeyimi hazırladı bunda da herseyi yavas yavas yasayarak hazırlamak istiyorum ❤️
Mutluemos kaç haftalıksın ki
GulerSanverdi1 canım ben aldım trendyoldan, harika bi dokusu var. belki beğenirsin baska modelleri de var bak istersen ben 339 da aldım şuan daha uygun
baharroguzzyigittbebek 27 hafta bitince alışverişe başladım. 2 haftada bitti zaten. 27e kadar nereden ne alacağıma karar vermiş, bütçesini hazırlamıştım. bu hafta da kıyafetleri yıka ütüle kısmı bitti sayılır. haftaya kendi alışverişimi yapıcam. 30 bitince hastane çantası da hazır olur. hiç sıkışmadan 2-3 haftada bitmiş olacak her şey :)
handeserdes masallah darısı bana o zaman 😊
Mutluemos oy miniğin gelmesine az kalmış annesiii bi an önce başla uygunsan iyice ağırlaşmadan
baharroguzzyigittbebek aslında ablam yakın zamanda doğum yaptı bebeğin çoğu şeyini ablam verecek duruma göre eksik kalırsa alacam bakalım ya dün yeğenim geldi ablama yapıştım abla ne olur şu zibini da ver çok beğendim diye 😂 ablam diyor benim kıyafetlerimi aldığın yetmezmiş gibi kızını da alistiriyorsun 😂😂🤷♀️
Mutluemos 😂😂 insanın ablası olmalı ya maşallah muhabbetinize. herseyini al kız, kızını da alıştır tatlı bı bağ o çünkü 😂 kardeş kardeş büyürler ilerde
baharroguzzyigittbebek Allah razı olsun teşekkür ederim 🌸☺️ bakalım işte ablamı bekliyorum ne verirse artık duruma göre bakalım beşik aldınız mı yada önerebileceğiniz bir şey var mı o konuda kararsızım
9da başladık 23teyiz devamke😆 suan perde yaptirdik halı avizesi kaldı odası temmuzda gelicek yerlesicez bide benim lohusa esyalarimla bu hijyen ürünleri kaldı deterjan kremler vs
Biz 24 ten itibaren başladık yavaş yavaş oda daha da pahalanmasın bir an önce alalım diye yoksa paraya bakar bi seferde herşeyi alıp çıkarsın
baharroguzzyigittbebek listeniz hazır olursa hiç sorun olmuyo. kargolar 2 günde geliyor :) eminim sizinki de kolaylıkla biter.
baharroguzzyigittbebek detaylı ultrasondan sonra başladım yani 21 haftalıkken
Mutluemos aldım canım trendyoldan uyguna geldi hemde pratik olur diye düşündüm
https://ty.gl/o8vz2x7nqg