Mylifeee Seerpll yarın yaaappp ve banaaa yazzzz lütfen 6 gün öncesi diye bi erken gebelik testi var ondan allll özel olarak onu yap
Seerpll Onda kesin cıkarmı dersin yapıcam ya dayanamıyorum günler geçmiyo bugunde stresten mi ne cok migdem bulanıyo
Seerpll Mylifeee kız yanşılıkla yazmısım sana ben yarın 9. Günüm pardon ya kafa gitti ☺️ Sen kaçıncı günde yapmştn o testler dogru cıkarmı acaba bazı testler dogru cıkmıyo ya
Mylifeee Seerpll 9. Günü bilmiyorım smdi bisey demek istemem ben 10.günün sbaahı yaptım silik de olsa cıktı
Mylifeee Seerpll aynen nolur nolmaz al bgn den sbaah uyanır uyanmaz dene ben de cok heyecanlandım suan seni düsünemiyorum
Mylifeee Seerpll orası hiç bilinmez canım herseye hazırlıklı ol ben negatife kendimi hazırlamıştım hatta negatif cıkıcak diyr bekliyodum cevremdekilerin zoruyla yaptım cok sasırdım
Seerpll Mylifeee sen test yaptıgında negatif cıktımıydı sonradanmı pozitif cıktı nasıl olmştu.bugun ben denedım tek çizgi cıktı saat 3 gibi yapmştım idrar testi 😌
Mylifeee Seerpll hiç üzülme doktor 14. Günü bekle dedi bana ben 2 kasım asılama oldum 12 kasım öğlen erken gebelik testi aldım silik ikinci cizgi cıktı . Hangi testten aldın
Seerpll Mylifeee normal testler varya 5 liralık gebelık testleri onlardan almştım ama tek çizgi cıktı 😌
Mylifeee Seerpll canım onda geckme oldugunda silik çıkıyor Allah icin yarın erken gebelik al 30 tl pembe kutu üstünde 6 gün önce yazıyor varsa onda cıkar
Seerpll Canım ptesiyi beklicem ya bide varya cok iştahım acıldı doymak bilmiyorum gögüslerm acıyo inşallah hayrlı sonuc alırım ya 😌