00Sule00 Burası gebelikle alakalı ama ben daha yeni doğum yaptım. Zaten bebek dışkısını yedi diye yoğun bakıma aldılar. Ertesi gün gittiğimizde de sağ baldırında kırık var diye alçıya alındığını gördük. Bebek 3 gündür yoğun bakımda hiç yanımıza verilmedi.
Hatisss 00Sule00 çok geçmiş olsun. Şok oldum şuan nasıl böyle bişey olur?? Şikayetçi olacak mısınız ? Nasıl olmuş kırık açıklama yapıldı mı ?
Mutluemos 00Sule00 öncelikle gözünüz aydın olsun Rabbim analı babalı büyütsün inşaAllah vatana millete hayırlı Salih evlat olur Eğer susarsan çok büyük hata edersin nasıl kırıldığına dair rapor al git karakola savcılığa şikayette bulun asla ama asla sesiz kalma lütfen
00Sule00 Hatisss doğum anında olabilir diyorlar net birşey de söylemiyorlar bizde öğrenmeye çalışıyoruz
00Sule00 Golge98 kimse suçu üzerine almıyor doğum anında veya anne karnında kasılmayla kırılmıştır diyorlar
00Sule00 Mutluemos şuan küvezden çıkmasını bekliyoruz sadece susmayı düşünmüyorum. 1 haftadır hastanede olmama rağmen bebeğim dışkısını da yedi bacağı da kırıldı.
Mutluemos 00Sule00 fotoğraflar falan çekmeye çalış yada doktorla konuşurken ses kaydi al ilerde bebeğin sağlıklı olarak kuvezden çıkınca sikayetci ol mutlaka
dilinkopsunemi-bisus 00Sule00 bebek suyun içindeyken nasıl kırılcak ki doğum esnasında bebeğe göre vajina şekilleniyor çocuk mu kandırıyor bunlar
201520202023 00Sule00 bende afyonluyum ve ilk dogumumu orda yapınca nefret ettim oradan suan üçüncüye hamileyim ve benide oraya sewk edicekler gene riskli hamile olduğum icin benim oglumda kuvezde kalmıştı kesinlikle susma ve dava ac hep stajyerler orda dogru dürüst bilgi veren yok rabbim yardimcin olsun
00Sule00 dilinkopsunemi-bisus ben zorunluluktan dolayı sezeryan olmuştum ameliyatta gördüler yediğini önceden hiçbir şekilde anlamadılar bir haftadır hastanedeydim çünkü.
00Sule00 Mutluemos sezeryan oldum birde. Direkt şuan alçılı zaten 3 haftadan önce çıkartmayacaklar alçıyı. Düzelse uğraşacağım da daha doğalı 3 gün oldu yoğun bakımda
Mutluemos 00Sule00 üzülme ama dik dur hakkını ara o senin hakkın değil bebeğinin hakkı inşaAllah bir sorun yaşamaz ilerde Allah yar ve yardımcın olsun lütfen haberdar et durum ile ilgili
dilinkopsunemi-bisus 00Sule00 normal doğum olsa anlarım da sezaryenle odoğmuş bebeğin bacağı kırılmaz suyun içinden çıkıyor geliyor çocuk ya yanlış anlamayın bende sezaryen oldum sezaryeni küçümser gibi anlaşılmasın bebeği düşürmüş olabilirler mi küveze giren bebeği yıkıyorlar o esnada falan Allah korusun düştü mü acaba
00Sule00 Mutluemos inşallah yaşamaz ortopedi tutuyor falan diyor da net birşey söylemiyorlar ki bize de