• Gebelik
  • Sonunda İkili Rakamları Gördük😍🥰

GokceMom_ aynen yaa öyle öğrendiğim gün daha dün gibi. Bende bir an önce kucaklamak istiyorum sonra ay sus kaşınıyorsun tadını çıkar diyorum😂🥰💖

Çok daha önceden sezeryan olacağınızı nereden biliyosunuz anlık gelişen bi olay değil mi acaba bu

GokceMom_ sizi kız bebekler erken gelir erkek bebekler geç gelir diyerek benimle inatlaşan anneannem ile tanistirmak isterdim 🤣 anlatıyorum anlamiyor erkek bebek bekliyorum en az kız bebekler de erkek bebekler gibi 40 ı tamamlayabiliyor

nursanyildiz benim durumum biraz riskli iki kaybım var doğum sonrası 20 hafta sonrası bebekte sıkıntı oluşuyor bende bir an önce bebekte bir sorun olmadan sağlıklı doğurtulsa küvezde tamamlasa diye düşünüyorum hatta dr sıkıştırıyorum daha erken alsın diye olmaz diyor. Ama tabiki 1 gün bile anne karnında büyümesi 1 ay küvezden daha sağlıklı dediğim gibi benim durum riskli olduğundan kaybetmektese küveze razıyım

mamacita_ anneannenin ellerınden operım canım benim 🥰bencede alakası yok erkek bebek gec gelır kız bebek erken gelır dıye benım ablamında ıkı kızı var 41 haftalıkken dogum yaptı ablam benımde kızım olucak Allahın ıznıyle bendede tık yok sancı fln agrı kızım yerı rahat buldu valla😂😂

Portredekitirtil 39+1 e gün verdi.
          Bebek için bir gün bile önemli anne karnında. Bi sorun yoksa eger neden 37 de erkenden alırız demişki bizimkisi normal dogumdan 6 gün öncesi olcak

Oznursis tabi ki öyle canım bende doktorum da bunun bilincindeyiz zaten ama benim gebeliğim riskli bana göre 37 bile geç daha erken bile istiyorum ama dr öyle uygun görüyor

Portredekitirtil 32+6 yım 🤲🏻 başından beri erken doğum riskim var son haftalara kalmaz zaten diyor bekliyoruz ilk oğlumda 34+0 da kucağıma almıştım