Kediler Ebebekte satılan U şeklinde uzun olanlardan almıştım, çok rahat ettim. Onsuz uyuyamam sanırım😅 bebeğim doğduktan sonra emzirme yastığı ve bebek destek yastığı olarak kullanırım diye düşünüyorum
YigitPoyrazMomm Kediler çok iyi yapmisin canım bende bitane model buldum yorgancı da ordan kocaman pofuduk istediğim gibi yaptıracağım😂❤
Aecer YigitPoyrazMomm o haftalarda aldım ve elim ayağım gerçekten o olmadan uyuyamaz oldum😬 bence kesinlikle israf olarak adlandırılacak bir şey değil 300-400 liralık bir şey sizin konforunuzdan önemli değil
YigitPoyrazMomm Aecer kesinlike öyle canım sana katılıyorum rahatligimizdan önemli değil isterse çok pahalı olsun isteyen alır isteyen almaz😂❤
YigitPoyrazMomm TugSozTan sizin kararınız canım ben erkenden kesfetim alacağım 9 ay sonuna kadar bel ağrısı çekmek ne bilim zor ya birde şöyle bir eksiği oluyor tamam hamile yastığı kullansakta kullanmasakta biraz ağrılar yasicagiz bel yönünden ama artı yani da kurtarıcı olarak görüyorum en azından bebegim doğduktan sonra bile rahatlıkla kulanabilirim herkesin zevki tartışılmaz😂
TugSozTan YigitPoyrazMomm eeee alın ben size almayın demedim ki ben kendi yaptığımı söyledim gereksiz ve almadım dedim siz isterseniz alın herkesin kendi keyfi
YigitPoyrazMomm __mom1 canım yorgancı var burda uyguna yapıyormuş bir kaç arkadaşıma sordum ordan yaptıracağım evdeki yastıklar rahat ettirmiyor ya yaptırırsam kendime kocaman pofuduk bisey yaptiracam
YigitPoyrazMomm Kalbiimde2can alacağım canım zevkler renkler tartışılmaz benim rahatligim daha önemli😂😂
Ekut YigitPoyrazMomm ben hamile yastığı almadım acıkcası doğumdan sonra nereye koycam diye cok esya tutmayı sevmiyorum evimde. 3 tane kırlentle yatıyprum epey rahatlattı. Biri arkama biri önüme birini de bacagımın arasına alıyorum yetti bana 4 aydir falan o sekilde yatıyorum
YigitPoyrazMomm TugSozTan uslubunuzu düzeltir mısınız bende size gulerek cevap verdim zaten yanlış birşey olduğunu düşünmüyorum sert çıkış yapmanıza gerek yoki biraz sakin ol canım😊