Nurkaya0640_ 13 haftalık hamileyim Dişim apse yaptım 2 haftadır yüzüm şiş Bebeğe zararı olur mu Ne yapmam ** @gerek** Yardımcısı olur musunuz
gl12cn34 Nurkaya0640_ bende 26 haftalık hamileyim dişindeki apse yüzünden sağ gözüm kulağım ve boğazım ağrıyor benimde şiş ne yapıcam bilmiyorum suan , yarın direk doktorumla iletişime gecicem umarım bebeğe zararı yoktur
Daisy0000 Nurkaya0640_ 2 haftadır neyi beklediniz?? İltihap bebek için zararlı. Antibiyotik kullanmanız gerekiyordu.Hemen bir dişçiye gidin,Augmentin 1000ml yazarlar yüksek ihtimalle
Nurkaya0640_ Daisy0000 Deprem bölgesindeyim eşim sürekli görevde merkeze uzak olduğumuz için gidemiyorum Evde iltihabı geçirmek için ne yapabilirim
Tmtugbaa Diş hekimine gözükün, enfeksiyon bebeğe zarar verir. En azından antibiyotik başlayıp işlem yapılabilir. Kendi kadın doğum doktorumuza da danışırsınız
Nurkaya0640_ Tmtugbaa Antibiyotik kullandım dün geceden beri ağrıdan duramıyorum acaba iltihap mı sökülüyor
Pinarlina19 Nurkaya0640_ henüz yeni iltihaptan kurtuldum benim de yumurta gibi şişmişti antibiyotik veriyorlar mecbur evde yapacağın şeyler bol sirkeli ve tuzlu su ile gargara yap ben faydasını çok gördüm bide karanfil yağı şişi indirmeye biraz yardımcı oluyor
Daisy0000 Nurkaya0640_ İltihabi söküyor olabilir ilk 2gun ağrır sonra kuş gibi olursunuz apse dağılır,şiş iner