ozi086 etkafa yok canım 2nci ama 15 sene sonra olunca ilk gibi 🥺 süreçten bahsedip korkutmak istemiyorum herkesin acı eşiği farklı çünkü. Rabbim seni de kurtarsın inşallah
ozi086 Asistan-mom çok şükür geçti bitti 4 saat sürdü ama mutlu son 🥰 darısı hepinizin başına sağlıkla
sla_cbn35 ozi086 elhamdulillah kızz saatlerce sürmemiş mis gibi maşaAllah 🥹lohusa bi annesin bizede çok dua et olur muu🥹🫶🏻
sla_cbn35 ozi086 bouyyyyy 🥹🥹 nasıl geçtii doğumun uyumuş annişinin yanısında Allah’ımm isteyen herkese bizlere de nasip etsin inşaAllah 🥹🤲🏻
ozi086 sla_cbn35 valla anlatıp sizleri korkutmak istemiyorum 🥺herkesin acı eşiği farklı ama çok şükür yanımda şuan hepsi geçti gitti
ozi086 Aylin2023 ayetel kürsi okuyamadım ama hep lailahe illallah dedim Allah’a şükür bitti darısı bekleyen herkesin başına
sla_cbn35 ozi086 oyy çok zor çokk kolay değil ki normal doğum Rabb’im bütün günahlarını bağışlasın sana evladınla eşinle birlikte hayırlı imanlı mutlu huzurlu bir ömür nasip eylesin inşaAllah ♥️♥️♥️
Sevgikartal ozi086 benim dün geceden beri adet sancısı gibi ağrı karnıma giriyor bacaklarıma kadar ağrıyor gece üçte başladı saat beşe kadar yatamadım 38+1haftalığım normal mi böyle olması