Atmm__ Kızlar 21+3teyim 10 kilo almışım selülitlerimi görünce psikolojim bozuluyo nasıl vericem diyorum bu kiloları bir de yaşım genç psikolojim bozuldu ya böyle kalırsam eski halime dönemezsem diye kendimş beğenmiyorum tabiki çocuğumun sağlığı ger seyden önemli ama çok takıyorum
ilgihazaal Atmm__ ben de neden bu kdr hizli aldigimi anlayamiyorum 7. Ay 63ten 80 e ulasmisim saka gibi oyle hamile gibi homur homur yedigim de yok calisiyorum ayriyetten bu galiba genetik ile alakali cok hizli alindigi icin cok hizli verilir diye düşünüyorum 🤲🤲🤲
Aysegulinanc Atmm__ canım elbet verirsin şuan baş haftalardasın sana tavsiyem elçin Demirel pilates videoları yapman YouTube den izleyip yapabilirsin selülit için de videoları var hamilelere özel ben onunla ilerledim çok şükür fazla olmadı sende azaltabilirsek ve kilo alımını da yavaşlatabiliyorsun
cokkasmabeabi Atmm__ günlerimiz aynı 6 7 kilo almışım ben de veriliyor merak etmeyin ilkinde 20 ikincide 14 kilo aldım doğumdan bir iki ay sonra kalmadı hiçbiri eski çöp halime geri döndüm
KubraSS- Atmm__ ben 30 kilo aldım doğuma kadar ama verirsin inan emzirirken vermek daha kolay hiç düşünme bile
Koztaburcan Bende 22+6 60 dan 68 e çıktım son aylarda daha çok alınıyor diyolar inşallah almayız o kadar hepsini bebek alır 😅
aydan_ Ben de henüz 23. Haftadayım ama şimdiden 12 kilo aldım, dediğiniz gibi selülitler Vücuttaki değişimler psikolojimi bozuyor 😔 sonra bebeğim sağlıklı olsun da diye düşünüyorum, tek değilsiniz yani, doğumdan sonra vermek ümidiyle 🤞
Atmm__ aydan_ inşAllah hepimiz doğumdan sonra sağlıklı ve hızlı şekişde kurtulcaz kilolardan hatta daha güzel olucaz böyle avutuyorum kendimi😂
ilknurakdogan1 21+4 olduk 84 ile başladım Şuan 87 yim aradaki 3 kiloyu 1 ayda aldım doktorum sakın kilo alma dedi ☹️ acayip iştahım arttı
aydan_ ilknurakdogan1 ooohh ne güzel 3 kilo, maşallah 🧿 ben 58 ile hamile kaldım evlendiğimde 52 idim sonra 70 olunca zor ya, minyonum bir de, kaburgalarım fena ağrıyor genişliyor
aydan_ Atmm__ 🙏 inşallah, şimdilik avutalım kendimizi☺️ zaten doğum sonrası baya bi azalma oluyor diyorlar, sonra da emzirirken de veriliyormuş, bebeklerimiz sağlıklı olsun da veririz ya kilo dediğin nedir ki 😂
babyandmomyy Atmm__ bende 23 hafta 20inci haftadan sonra biseyler oldu sanki ne zaman tartıya ciksam bir kilo almış oluyorum su içsem yariyo sanki 6 kilo aldım artık canımı sıkıyor
Atmm__ babyandmomyy herkes bundan sonra hızlı kilo alınır diyo zaten. Valla can sıkmamak elde değil bakalık sonunda kaç kilo olcaz
Tugraseda Atmm__ 22+1deyim bende. Bu zamana kadar 2.900 aldım. 1 aydırda diyetisyenle devam ediyorum. Belirli bi beslenme ve yürüyüş düzenim var. Suana kadar iyi gittiğimi düşünüyorum ama hamileliğimin basından beri tatlı ihtiyacım kesilmişti hiç aramazdım. Sanki yavastan canım istemeye başladı gibi. Nefsimle savaşıyorum ama bakalım ne kadar başarılı olucam😂 son aylar cidden imtihan gibi
Atmm__ Tugraseda ben de keşke diyetisyenle başlasaydım diyorum herkes hayatında kaç kere hamile olcaksın keyfini çıkar dedi gaza geldim simdi psikolojim bozuldu😂 bu arada bende 20. Haftaya kadae tatlıdan tiksindim ama 1 haftadır aç kalmış gibi çikolata dondurma yiyorum nolcak bilmem