Kızlar benim eşim doktora hiç gitmedi ben gittim ama beğenmedim başka doktorada çıkıcam, eşimde çıkacak yakın zamanda. Eşinde çıkan sorunlar ve tedavi sürecini anlatırmısınız nedir?
Eşinizde çıkan sorunlar
OnlyBaby bende pcos vardı ben hep gebe kalamamamı kendime bağlıyordum taki eşim spermiyogram testi verene kadar meğer eşimin değerleri çok düşükmüş ve direk tüp bebeğe başladık mecburen
Mucizemibekliyorum_ tuttu mu peki hamilemisin canım inşallah değilsende biran önce hamile kalırsın:(
OnlyBaby çıkan sorunları takviyelerle kürlerle düzeltmeye çalışıyorsun 6 ay arayla test veriyor eğer değerlerde kıbırdama olmazsa direk tedavi öneririm bizim değerler 1 sene arayla azda olsa düzeldi az çok ama gebelik hala oluşmadı o yüzden son çare tüp bebek tedavisi bu süreçte iyi doktorlara gitmek en önemlisi üstün körü değil detaylı muayne önemli eşimin üroloji doktoru bizi çok oyaladı açıkçası ve biz bir doktorla kaldık ilk eşimde sorum çıktığında olur doğal yoldan dedi gönderdi aradan 1 sene geçti tekrar gitti test verdi değerleri hafif düzelmeye başladı ilaç verdi 6 ay kullan diye 4 ay oldu kullanıyor işe yaramadı ilacı bıraktı şimdi test verecek tekrardan eğer yine değerler aynıysa beklemicez başlıcaz tüp bebeğe
OnlyBaby hayır değilim maalesef canım:( amin inşallah
OnlyBaby benm tüp bebek doktorum ameliyatın çok birşey değiştirmediğini söylemişti. Eğer eşinde hiç sperm yoksa ameliyat mecbur ama çok azda olsa varsa boşuna ameliyat ettirme tüp bebek yaptır
OnlyBaby bende polikistik over sendromu vardı hamile kalamazsin cocugun olmaz dediler 5 yil uğraştım eşimde kaç kere gitti gayet güzel değerler rahim röntgeni de çektirdim kendime birşey yok sadece kist var işte bi düşük yaptım 2018 de sonra da 2021 sonunda aşılama yapıldı ikinci de tuttu bir kızım oldu 8 aylık ve kızımi dogrurken kistim patladı kistimi aldılar 40 çıktıktan sonra ilişkiye girdik yani olmaz gözüyle hamile kalmam gözüyle bakarken kızım 3 aylıkken hamile kalmışım ve hamile olduğumu öğrendim kan verdim adet olmadım çünkü şimdi 8 aylık bir kızım var çok şükür ve 5 buçuk aylık da hamileyim çok şükür umudunuzu kaybetmeyin benim çocuğum olmayacak diye düşünüyordum ve sadce kist vardı işte bende de ne eşim de nede bende başka birşey vardı dua edin bol bol kızlar elbet zmaani vardır emin olun
- Düzenlendi
OnlyBaby iki tane kaybım var genetik test verdim ve pıhtılaşmam varmış 1 sene denedik olmadı hormonlara baktırdım normal di eşimde gitti test verdi normal ve artık stresten die düşündük kafama takmadım ve inanırmısın toplasan 2 kez bile ilişki olmadı ve hamile kalmışım pıhtılaşmam olduğu için iğne kullanıyorum ve bazen bakıyorum iğne kullandığı halde bebeğini kaybedenler var korkuyorum her kontrole korka korka gidiyorum rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah kuzum
OnlyBaby sperm zayifliği dedilerse eğer buyuk ihtimal bu amliyatan olur çoğunlukla oluyir tanidoğim bi kaç kişi daha wardı bunu olan daha önceleri benim eşim her iki tarftan oldu sizinki bakrlar tek taraf mı yoksa bizmki gini çift taraf mı 1 gün kalıyolar hastanede 1 saat sürer yada sürmez amliyat 1 hafta sonra toparlanıyor ama amliyataj sonra eskisi gibi olmuyor 😂 agir kaldirirken olsun cok yurduğunde olsjn hemen backlari amliyat yeri ağrir belki benim eşim çok dinlenmedj ondan da kaynaklı bu amliyatı oldu 3 ay weya 6 ay sonra spermler kendini toliyor dediler biz gecen sene hazirnda amliyat olduk aralik ayinda hamile kaldım witamin ws kulandkk rabbim sizede em hayirli sekilde nasil eder i sallaj
OnlyBaby ben bir yıla yakın doktora gittim.bisey çıkmadı çatlama iğnesi vs fayda etmedi.sonra eşimi çağırdı doktor.butun degerleri düşük çıktı.hareketliligi,şekli,miktarı çok düşüktu.bitkisel ilaçlar spor falan önerdi.stresten uzak durmak en önemlisi.biz aile binasında oturuyoruz sıkıntılarımiz vardı eşim çok içine atardı.en son piskologa falan gitti tatile gittik uzaklaştık herşeyden.yeme içme düzeni yaptık,aktardan biseyler aldık.ve eeeen önemlisi her ay test yapmayı gün saymayı bıraktık.olmazsa da kısmet dedik hep.sonra hamile kaldım.rabbim herkese nasip etsin.