Kızlar merhaba iyi geceler. Bir gün sonra 18 haftalık olacağız bazen ara ara tişörtümde çok az ıslaklık oluyor sanırım süt geliyor bu normal mi acaba? İlk olduğu için bir bilgim yok saatte geç oldu doktoruma yarın soracağım o yüzden sizlere de sormak istedim. Teşekkürler 🐣

Beggg çok normal canım. Sütün dolduğu zaman bebeğinin acıktığını hissettiğin zaman bile damla damla akar.

@"

Beggg kız doğurdunda 18 haftalık oldunuz sandım 😂. Valla bilmiyorum onu 🤗

Beggg bende de başlamişti 20 haftalikken, hatta aglamistim heyecandan ahshshddhh. Doktorum sorun yok sadece sıkma sakın demişti, kolostrum denen ilk süt ve çok çok faydalıymış. Hatta sonra bi video gördüm yabanci bi abla her gun sağıyordu ve dondurucuya atıyordu, stoklari hazir etmisti helal😂😂

busragil bana da aynısını dedi doktor gelmesi normal ama sıkıp uyarma sakın dedi😅 bu ilk gelen sütleri mi sağmış kız aboooo😅

annesininkuzusuu_ evet ben de şaşırmıştim ama bu yabancıların her hareketi degisik bizden 😀 belki 6 aylik falandir kadin ondan saklayabilmistir

Beggg ay evet sıkınca uyarılırmış doğum falan diyolar👀 Neyse bebeler gelmeden sütler geldi, insallah dogumdan sonra da devam eder😂