zemberekkusu 39 haftalık olduk bugun kızım yerini sevdi sanırım hiç belirti yok ilk hamileliğim acaba nasıl olacak sancılar vs ne zaman gelecek kızım
SaHil_Hayat zemberekkusu 39+0 dım doktora gittim alttan muayene oldum nişanım geldi 39+2 de doğurdum ..bi doktor baksın bence 🤣🤣 şuan 1 günlük bebem le kucak kucağayız 😘 inşallah en kısa sürede doğurursun uz sağlıkla
Nezaktkrkaya zemberekkusu 39+0 yalancı kasılmalar dışında ne bir sancı ne de bir belirti var çatı muayenesi de oldum açılma yok kanalada inmemiş öyle bekliyoruz
Zeryelis Aynı durumdayım bu gün 39 hafta tamam oldu. Benim 1 cm açıklığm var lakin 1 haftadır sancım filan yok nişanımda geldi hâlâ bekliyoruz
Burnumageliyoduslkmsn Ozlemslck şaka gibi ya valla ya bende 40+0 napmaya çalışiyor bunlar kız çocuk erken doğar diyorlar yok erkekler bile 38 de gelmiş bugün kaçtane post okudum
Ozlemslck @Burnumageliyoduslkmsn benimde erkek ama gelecekleri yokmuş demekki bakalım hangimiz önce dogurcaz😂😂
zemberekkusu Benim nişan falan gelmedi çatı muayenesi yapmadı doktorum doğumu tetikler diye sancın başlasın gel yapalım dedi. Yalancı kasılmalarım var ama başka bir belirti yok çok enteresan
nimesay94 Benim doktorum ahududu çayı önerdi doğumu başlatması iÇin canım aklında olsun sende içebilirsin netten bak