• DoğumAnkara
  • ANKARA ETLİK ŞEHİR HASTANESİ DOGUM YAPANLAR

Msnndnd dogum yapmadım ama doğumhane girdim gebe okuluna gitmistim orda bize gösterdiler orası yeni açıldığı için herkesin aklında bir soru var orası ile ilgili

Doğumhane hepsi tek kişilik odalar icinde banyosu tuvaleti olan 1 televizyon ve 1 refaketci koltuğu odada var dogum o odada oliyir dogumdan sonra 2 saat müşade altında tuttuktan sonra servise alıyorlar heryer cok temiz ve personel hemsire ebe doktorlar cok nazik ve ilgililer bize plates topu meryem ana otu aramotik kokular getirmemize izin veriyirlar eşinizi refakatci olarak kabul ediyorlar yalnız herkes kadın olduğu icin kadın refakatci öneriyirlar gezerek nst bağlı oluyorsunuz doguma kadar ayakta yürütüyorlar ve sancılar başladında ılık su ile duşa girmenize izin veriyorlar gebe okulunda bunları anlattılar

Canım cok saol Allah razı olsun merak ediyorsum çok 🙏

Siz kac haftalıksınız şuanda riskli gebelik servisi farklı sezeryan katı farklılık gösteriyormuş benim anlattim normal dogum icindi

Sari18 bugün 25 haftalık oldum canım bende normal dogum için sormuştum artık hayırlısı tabi normal mi olur sezeryan mı olur bilmiyorum ama muane olarak o haftaneye gidiyorum

Ebruu123 eşleri doğumhanede sancı sırasında alıyorlar ama doğum başladığı an çıkartıyorlar daha sonra doğum servisine çıktınızda eşiniz yine refakatçi olarak yine kalabiliyor bide 1 ile aksam 7 ziyaretçi saatinde de istediniz kisi ziyaret edebiliyor bu kadar biliyorum

Sari18 gebe okulu tam olarak nasıl oluyor bende bir kaç defa orda muayene oldum ama hiçbir bilgim yok

Sari18 @Msnndnd
            Benim arkadaşım etlik şehir hastanesinde görevli olarak çalışıyor bana orayı önermedi paran varsa özele git burda doğum yaparsan eşin bile yanına zor cıkar dedi. gebe okulunda anlatılıyor olabilir ama gerçekten uygulamıyor olabilirler bilginiz olsun

Bende şu an kontrollerim icin etlik şehir Hastanesi’ne gidiyorum 31 haftalık gebeyim. gebe okuluna kayıt yaptırdım henüz derslere katılmadım. Bir arkadaşımız Kasım ayında orda doğum yapti. Hastane açılali iki ay olmasına rağmen çok memnun kaldığını söyledi. Odası iki kişilikmis normal doğum yapmış bir kişi refakatçi alıyorlar dedi. Doktorlarından ve hemşirelerin den çok memnun kalmis. Tuvalet banyo aynı oda içerisindeymis çok konforluydu dedi

Sari18 riskli gebelikte ne gibi farklar var bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim

Eftelyaatasoy ben de ayni fikirdeyim. Kadin dogum acilde bile sürünerek gitmeme ragmen esimi iceri almayıp o kadr yol yuruttuler. Bu nasil bir uygulamadir anlamis degilim. İnsallah dogum zamanı tuttumlari degisiyodur ama hic sanmiyorm 😏

Babyyymommm perinoloji kanadında kayıt yaptırmanızı tavsiye ederim cok faydalı bilgiler veriyorlar ve personeli hastaneyi daha yakından tanıyorsun

Ebrulianne06 evet bende riskli gebelik bölümündeydim yatısım olmustu sezeryan ve riskli gebeliklerde refakatci alımı yok o gibi durumları hastalık olarak görüp enfeksiyon olmaması açısından ziyaretci saatleri dışında birilerini almadıklarını söylediler ben serviste yattim 2 gün hafta sonuna denk gelmisti bende de refakatci almadılar

Suan 39 haftalık hamileyim yakında doğum yapıcam insallah doğum yaptıktan sonra bu postta hikayemi ve başıma gelenleri tekrardan yazıcam gebe okulunda anlatılanlar ile gercekler aynı mı bakalım

Sari18 sağlıkla kucağınıza alın inşallah yorumlarınızı bekliyorum bende merak ediyorum hastaneyi