Seymanurrrkaya Rabia3458 bi arkadaşımda gidiyordu çok fazla bilmediğim için rumeliyi emin olamadım ama sizin tavsiyeniz üzere gitmeyi düşünüyorum 🥰 tahliller nasıl uygunmu onlarda
Yagmure Seymanurrrkaya fiyat olarak tabiki medipolden daha uygun ama bence pek güzel bi hastane değil
Rabia3458 Seymanurrrkaya gördüğüm kadarıyla bir problem yaşanmıyor odalarının içerisinde muayene için ayrı odalar bulunuyor eşiniz isterse girer istemezse girmez hemşirelerin hepsi bayan doktor tercihi de size kalmış bi durum tabi
Yagmure Seymanurrrkaya Ben halkalıda Dr Ali Çelik’e gidiyorum memnunum muayene 450 tl Bht clinic, acibadem ve istanbul hospitalle anlaşması var ☺️
Seymanurrrkaya Yagmure çook teşekkür ederim 💖medipol ve rumeli daha yakın kalıyor bana hastaneye hep tek gidip gelmem gerekicek
Seymanurrrkaya Rmysass merhaba rumeli hastanesi hadiye hanıma gittim ama sonra hiç olumlu şeyler duymadım doğum vs konusunda hala arayıştayım🙃
alakayamaydanoz Seymanurrrkaya Sefaköy medipol hastanesi elif alaç. Ona gidiyorum iyi her soruma cevap veriyor yardımcı oluyor.
Rmysass Seymanurrrkaya medipolde gizem ulu utku diye bir doktor varmış memnunıyet fazlaydı isterseniz ona bir bakın bende ona gitmeyi dusunuyorum :)
Seymanurrrkaya Rmysass büyük ihtimalle medipolde gizem hanım yada elif hanımla devam edicem ☺️ siz kaç haftalık hamilesiniz
Rmysass Seymanurrrkaya ben 10 haftalık hamileyim elif seçkine gitmiştim medipolde ama memnun kalmadım :(
Seymanurrrkaya Rmysass bende 11 haftalık ☺️☺️ medipolde hep nöbetçi doktora gitttim eşimle gidebilmek için haftaya inş normal muayene için gidicem
alitalia Seymanurrrkaya Florya Medical park hediye Dağdeviren. Sefaköye çok yakın ve mükemmel bir kadın. Tavsiye ederim
Nurrr_142 Bende 12 haftalık hamileyim Küçükçekmece Özele gidiyorum Umut doktor var çok güzel ilgileniyor çok iyi Muayene ücreti 400TL