Seymanurrrkaya kızlar 6 haftalık gebeyim istanbul küçükçekmece sefaköy tarafından önerebileceğiniz hastane ve doktor varmı
Ozlemmiiy Seymanurrrkaya Sefaköy Medipol hastanesi gizem berfin uluutku hamileliğimin başından beri ona gidiyorum çok memnun kaldım hastene de güzel pazartesi doğumum var inşallah
Alyel Seymanurrrkaya merhaba bende çekmece deyim. Avcılar hospitale gidiyorum 3.dogumum.olcak inşallah benim doktorumun muayene ücreti 560tl . Ben 15haftaya kadar çam sakuraya gittim çok bişey yapılmıyor ikili testi de yaptirdiktan sonra kendi doktoruma geçiş yaptim
Hilalmvc Ozlemmiiy medipolu bende düşünmüştüm fiyat olarak uygun olduğu için ama hastalandığımda kulak burun bogaza gitmiştim hiç memnun kalmadım o yüzden önyargı oluşmuştu
Seymanurrrkaya Ozlemmiiy Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin🥰 memnunsanız inş bende gidicem pztsi 😊
Seymanurrrkaya Rabia3458 ücretleri nasıl aslında rumeli daha yakın bana ama emin olamıyorum medipol daha büyük diye aklım onda hep
Didemf Rabia3458 merhaba hadiye hanımdan memnunmusunuz gece olursa doğum geliyor mu normal doğuma destek bi doktor mu 2. Gebeliğim 38. Haftadayım doktor değişikliği yapmak düşünüyorum
Seymanurrrkaya Hilalmvc acildeki doktorlara gittim pek sıkıntı yaşamadım ama devamlı olarak doktor aklımda hiç yok
Hilalmvc Gkcgkr son fiyat görüşmesi yapmadım sabit kalmadığını söylemişlerdi.Temmuz sonuna geliyor doğumum siz?
Gkcgkr Hilalmvc benimde 2 ağustos görünüyor batıbahat a sormuştum 20 bin normal doğum demişlerde 2 ay kadar önce. Bu hafta kontrolüm var soracağım artık az kaldı
Hilalmvc Gkcgkr bana da atakantte 24bin demişlerdi semtine göre değişiyor demek ki ya da doktoruna göre bilemedim 😁
Rabia3458 Seymanurrrkaya ücretleri Medipol göre daha uygun ve daha güzel ilgileniyorlar muayene ücreti 390 lira doğum için de aynı şekilde makul fiyatlar
Seymanurrrkaya Rabia3458 bi arkadaşımda gidiyordu çok fazla bilmediğim için rumeliyi emin olamadım ama sizin tavsiyeniz üzere gitmeyi düşünüyorum 🥰 tahliller nasıl uygunmu onlarda