Civciv- Haftadayiz son günlerde aşırı sırt ağrısı yaşıyorum, uyuyamıyorum bile ne yapmalıyım tavsiyesi olan varmı ?
Sedavedoga Civciv- bende bekleyim 35+3 olduk geceleri iç bacak ağrısı ve sırt ağrısından artık uyuyamıyorum çok zor oluyor bütün gün zor geçiyor
minikmucizemmmmmm Civciv- eşine masaj yaptır ben öyle yaptırıyordum. Ağrılara birde kaşıntı eklendi☹️
Lalelimm Civciv- 36+5 oldum çok zor geçiyor bütün şikayetler birden başladı bebek hareketleri aşırı canımı yakıyor
yanlisanlamaama Civciv- benim de aynı. Sırt ağrısından yatamıyorum duş alıyorum oraya sıcak su tutuyorum eşime masaj yaptırıyorum çok dayanılmaz olursa parol içiyorum doktorum sıcak havlu da koyabilirsin demişti
Badem_gozlum_ Sedavedoga magnezyum isteyin bence o ağrılara çok ii geliyor ben diğer gebelikte faydası gördümdu
Elenor17 Bilinmiyor_25 ya bende de el ayak kaşıntısı oldu. Alt ast bilirubinlerim iyi çıktı ama safra asidi testi yapmadılar.Cilt kurulugundan egzama olmuş dedi cildiye ama mahvediyor beni
Kubis42 Bereket_4153 çok tedirgin olmayın ama yakın takip için yatış yapıldı bana çok şükür ilaçla düştü değerlerim ihmal etmeyin yani doktora görünün. Bebiş için ilerisi sıkıntı olabilir o yüzden
Edaa_nurr Bende de aynı şikayetler kaşıntı sırt ağrısı sabaha kadar oturuyorum uyuyamıyorum uyku düzenim bozuldu bütün gün sersem gibi oluyorum
Bsrasln2903 yanlisanlamaama canım bendr de aynı şekilde sırt ve omuz ağrısı oluyor magnezyum bile fayda etmiyor bebek hareketleri nasıl bu hafta
ZeynepAsel23 Kasik ağrısı ve bel ağrısı çok fazla oluyor bende de. Birde bebek hareketleriniz nasıl bnm ki baya yavaşladı. Tekme şeklinde degil de toplanma bi yerde şeklinde oluyor.
Bilinmiyor_25 minikmucizemmmmmm şikayetleriniz nelerdi birde tehlike mi kolestaz acaba bende de kaşıntı var
yanlisanlamaama Bsrasln2903 kıpır kıpır genelde ama arada bir iki saat hareketsiz olduğu oluyor doktorum normal diyor günde bir kaç saat uyuyormuş
Tugcedmr_cn Benim de oturunca göğsümün altında çok ağrı sızı oluyor benim gibi olan var mı? Bir de geceleri bebeğimi çok hıçkırık tutuyor