Kusarken alttan su gelmesi
Bı agrım sızım yada kanama yok sadece kusarken bu durum oluyor
hllkc06 evet zorlanıyorum
27ozlem kaç haftaliksiniz acaba
Demetugur kusarken hapşırsam öksürsem idrar geliyor benimde iki üç doktora sordum idrardır dediler canım bende hissetmiyordum ama artık hissediyorum😂
minnakkraker çok oluyor mu kusarken peki 😊
Kusarken ögürdügün an kaçırıyor olabilirsin canım bende de oluyordu
Demetugur en fazla kusarken oluyor canım hapşırırken de mesane doluluğuna göre değişiyor işte maalesef sürekli wcdeyim mesanemi boş tutmaya çalışıyorum 🤣 kusmalarım aşırı olmadı ama kustuğum zaman kaçırdım maalesef
Canım o su değil bildiğin idrar kaçırıyosundur. Ben 28 haftaya girdim lavabodan çıkıyorum mesane boşalınca kusuyum die gene ayni çok kasıp zorlandığımiz için kaçıyo tutamiyo insan.ben basindan beri hala aynıyım son haftalarda dahada tutamaz oldum. Önceden günlük ped koyuyodum şimdi kumas parçaları kesip koyuyorum çamaşır kalmiyo yoksa kaçıra kaçıra🤭🤭🫣🫣😁
minnakkraker ayyy canım içimi rahatlattın acaba bebişin suyumu diye korkmaya başladım 2 haziranda doktor randevum var gerçi soyliyecem doktora
Tanli1993 aynen bende boşaltma rağmen yine kusunca iç çamaşırım sirilsiklam oluyor acaba dedim bebeğin suyumu korktum çünkü çok olmaya başladı sadece kusunca ama aynen cok kasiliyorum
Bende de oldu hem kusma hem idrar kötü bişey yok oluyor yani
İdrardır o haftalarımda ben her sabah kusardım bi yandan alttan giderdi bi yandan üstten😃
Demetugur idrar kaçırma yaşıyorsundur aynısını 18 haftaya kadar yaşadım
Demetugur bir kere benimde başıma geldi idrar canım o söylediklerine göre su bir anda fosss diye bosaliyormus ve onu tutamiyormuşsun da
Korkmuştum ama içim rahat etti en azindan
Demetugur söyle canım bende de aynı şey bayadır oluyor neredeyse bayramdan beri yani Dr bana egzersiz önermişti kaslarımızı çalıştırmak gerekiyormuş sende yap 😊