AleynaResul Hayal23455 adetime 3 gün vardı test yaptım pozitifti internetten bakarsanız zaten orda da yazıyo eğer varsa testiniz pozitif çıkar mutlaka
Tgbclk Hayal23455 adetim 3 gün gecikti göğüs ağrısı ve adet olacakmışım gibi ağrı ve aynı akıntı bende var sarı korkuyorum test yapmaya bizimde 1 buçuk sene oldu gebelik hiç oluşmadı 😓 inşallah mutlu haberi alırız.. test yapmaya korkuyorum elim varmıyor ama bir yandanda acaba diyorum yarın pazar kapalı eczaneler pzt ye kadar olmazsa yapıcam test
Hayal23455 Tgbclk kesinlikle bende aynı durumdayım siz de bir sorun var mıydı ? Bende prolaktin yüksek çıktı geçen ay ilaç tedavisine başladım. Benim evde test de var ama yapamıyorum negatif görürsem diye :( :(
Nurkoylms Hayal23455 ben adet gunumden 3 gun once silik cizgiyle ogrendim hemen kan verdim gebeydim sizin de kesin cikar varsa bebis insllah sizinledir
Busraa-aa Bende âdetime 3 gün kala erken gebelik testi ile öğrendim şuan 12 haftalık hamileyim yani erken gebelik testi yaprasniz çıkar
Zehraumut Hayal23455 öyle düşünme bnim geç döllenme olduğu halde adet günümde çift çizgiyi öğrendim aynı gün de gittim kan verdim betamda 164 çıktı ve Şuan 8+6 yız benim de bel ağrım vardı ve göğüs ağrısı hala da geçmedi inşallah vardır minik
Hayal23455 Zehraumut inşallah vardır inşallaahhhh ❤️ bir tek kaşık ve bel ağrım var . Bir de lavaboya gittiğimde peçeteye sarı akıntı geliyor bazen 🤷🏻♀️
Atmm__ Benimde adetim 2 gün geçmişti ama belim karnım aşırı ağırıyodu test aldım gatta bildiğin adet ağrısı çektiğim için imkansız kesin adet olcam diyodum ama çift çizgi çıktı anında sonra kan verdim pozitifti
asli_kaya63 Hayal23455 test yaptınız mı acaba merak ettim. Beklediğiniz bir haberde hemen yapın derim
Hayal23455 Zehraumut KumCi asli_kaya63 Tgbclk günaydın kzlar 🫶🏼 bugün de göğüs hassasiyeti ile uyandım. Bir kaç gündür hiçyoktu normalde ben adet olacağım zaman göğüslerim ağrır ve hassaslaşırdı acaba adet mi olacağım :(