Zeynepozcan Kızlar aranızda adliyede çalışan ya da yakın zamanda çekişmeli boşanan var mı, varsa yazar mısınız bi kaç soru sormak istiyorum
Aysegulgnc Zeynepozcan avukat yanında çalışıyorum adliyede değil ama sormak isterseniz bildiğim kadarıyla cevaplarım
Zeynepozcan Zereniim dilekçeyi verdikten ne kadar süre sonra mahkeme günü veriliyor canım biliyor musun
Hilal2 Zeynepozcan şehirden şehire değişir o kalabalık duruma bağlı bıraz ben küçük şehirde açtım 10 günde mahkemeye çıktım
Zeynepozcan Hilal2 istinaf ne oluyor ki benim hiçbir bilgim yok ya böyle hukuki işler hakkında, birde Antalyada yaşıyorum sanırım bizimki de uzun sürer…
Hilal2 Zeynepozcan belli olmaz tabi boşanmak gerçekleşirse reddeder istifaya gider üst mahkemeye birde ordan beklersin bekle babam bekle ordan gelse yargıtay yolu açıksa orayada gidebilir benimki gitti çünkü ama sanslıydım 2 ayda karar çıktı ve bitti çok çektirdi bana şerefsiz
Hilal2 Zeynepozcan keşke anlaimalı boşansanız çekişmeli çok berbat bişey ben stresten tansiyon hastası oldum
Zeynepozcan Aysegulgnc çekişmeli boşanma dilekçesi verildikten ne kadar süre sonra mahkeme günü verilir? Mahkemede neler sorulur?