Bsrakyc59 Dm1012 sabah 6lara 7lere kadar dön sağa dön sola sonra tam dalmışken sırt ağrısından yine uyanıyoruz 🥺
Esba2019 Benim de geceleri kasık ağrım çok oluyor kızlar uyutmuyor uyanıyorum ki ağrım var dön sağa bi uyanıyorum dön sola şuanda da fena mide ağrım var uyandım uyuyamıyorum🤦♀️🤦♀️
Dm1012 Esba2019 bazen gece bende uykuda geriliyorum ondan sonra kasığımda ağrı oluyor onun ağrısından uyuyamıyorum
Yasemindemirtas Bsrakyc59 napcaz böyle 😂 bırak adamıda unutmuyom sağa sola dönerken 🤗😂 öff püff diyip duruyo garibim 😂😂😂
_RainBow Yasemindemirtas 😂😂benimkide beni döndürüyor bakıyor takılmış kalmışım dönemiyorum 🤣sabaha kadar bir sağ bir sol sonra tuhaf rüyalar öyle geçiyor vallahi hayırlısıyla doğumumuzuda görseydik ☺️
Krm Ya önceden en azından gelip buradan post yazar okurdum gece uyumadigimdan. Şimdi bı de ellerim ödem yaptı telefonu tutmakta ve yazmakta çok zorlanıyorum. Bu kez bütün gece sıkıl dur. Ben eşimi uyandiriyorum beni sağdan sola veya soldan sağa çevirsin diye. Kendim donemiyorum. 36+6
Yasemindemirtas Krm canım benim ellerimde öyle olmustu magnezyum cok işe yaradı. Kullanıyomusun magnezyum
Suzitosuzi Krm ah canım ya 33 bitti benim de dönmekte zorlanıyorum ama dönmezsem uyuyamıyorum nefes alamıyorum
fatmff Dm1012 Geceleri 20 kere uyanan biri olarak çok iyi anlıyorum. Birde sabah 5 de uyanıp bir daha uyuyamamak var 😁