Dm1012 Gece olup yatağa yattığımda kıpraşmaktan uyuyamıyorum bi türlü. Deli gibi uykum var ama ayaklarım sanki kendi kendine hareket ediyor gibi. Var mı böyle güzel bi uyku uyumanın yolu ☹️
sdkln Dm1012 Bende uyuyamayanlardanımm 😔 Aşırı uykum var ve gece kaç kere uyanıyorum belli değil. Tuvalet için kalkıyorum bazen sonra uyu uyuyabilirsen😔
Buse01 Cok uykum oluyor ama yastik rahat ettirmiyor degistirsem olmuyr iki taneyle yatiym yuksek geliyor olmuyo yani bi dogursamda deli gibi yatsam
Melissssa Buse01 aslında şu hamile yastıkları var geçen gördüm öyle rahat görünüyor kiii 😍 ama o kadar masrafın içinde bunlar artık lükse girmeye başladı o yüzden ben de 2 3 yastıkla idare ediyorum 😣😣😁😁
Angels Buse01 deli gibi yatsam mı 😂😂😂 ilk 1 sene deliler gibi ayaktayız sonra bebeğin uyku süresi uzayınca yavaş yavaş eski günlere dönüyoruz tabi gece su istemez veya rüya görüp ağlamazsa bu uykusuz haller Doğumdan sonraya hazırlık bence ☺️
Tubaeyvzz Dm1012 inan bende oyleyim 25 haftalığız son haftada daha çok oldu gözümden uyku akiyo ama saga sola dönmekten uykuya dalamamaktan çok sıkıldım sabahı ediyoruz öyle uyuyoruz artık çok zor cookk
Ssa Tubaeyvzz bende ayni durumdayım sanki bobreklerime sırtıma kaburgalarima surekli bir baskı halinde 24.haftamizdayiz
Leyla1995 28+3 haftalik hamileyim bende cok zorluk cekiyorum uyuyamiyorum, surekli uyaniyorum uykusuzluktan maf oldum sasirdim iyice😔😔
Faziletttt Şimdi en iyi zamanınız valla kızlar doğuma bir gün kaldı bende haftalardır uyku yok ağlıyorum resmen uykusuzluktan bebiş doğuncada uyuyamıcam 😭😭😭😭
Tugbamete Dm1012 sağdan sola soldan sağa dönmek işkence geliyo banada tam dönüyom yerleşiyom gözler faltaşı gibi beleriyo sona uyu uyuyabilirsen hiç kıpraşmasam sabah olur mu acaba 🙈🙈
Mrtnurr Dm1012 ahh ahhh nerde o eski günler bende nefes alamıyorum oyzden uyuyamıyrm artık gözlerm yanıyo resmennnnn
kocisininprensesi Dm1012 hadi ilerki haftalarda göbüşten dönülmez anlarımda, ben 14+5 im ben neden uyuyamıyorum 🤦🏼♀️ Sağa dönsem içim rahat olmuyor, sırt üstü belim ağrıyor, geceleri 2.5-3 te uyuyup sabah 8 de uyanıyorum 😔
Laayla Dm1012 bi sağa bi sola bütün gece dön Allah dön olmuyooor uyku gözüme girmiyoor 🙄 hemcinsi uykusuzken kendisi rüya alemine giren bizden değildir✋
Aryamom- Dm1012 Kendim uyuyamadığım yetmezmiş gibi kontrol edemediğim bacaklarımdan dolayı eşimide uyutmuyorum 😔 hamilelikden önce uyku probleminin bebek doğunca başladığını sanıyordum ama öyle değilmiş 😭😭
Hola Ben de midemden uyuyamiyorum sabah 7de kalkip doktora gidecegiz ilk ayrintili ultrasonda ben zombi olacagim galiba suan tek istegim gidip serum yiyerek uyumak ya .. susuzluktan kurudum kaldim.