Ebrulicee gamzesonmez sezaryen in sonunda o ağrıyı çekip bebeğin farkında olmayacaksın.emzirirken geç gelecek sütün sonrasında acı çekeceksin. Normal doğum sanıldığı gibi zor değil ki benim canım tatlıdır mesela acı eşiği yüksek biri de değilimdir
kevseracr Ebrulicee Meryem Ana otunu bende araştırıyorum kimi o suyu içiyormuş hangisi doğru acaba ve nerden aldınız
Prensannesi72 Ebrulicee suyun gelince hemen Doktor’a mi gitmek lazım benim ilk gebeliğim çok endişeliyim merak ediyorum
YaseminBatrk Ebrulicee benim 2-3 dikis var demişti doktor. 1 hafta da dusmutu kızımın göbek kordonundan önce düşmüştü 🤭😂 afedersin mavi bir ip gördüm klozette sonra anladım dikiş ipi olduğunu Başta idrak edememiştim
omusun_annesi23 reisMom 40+1 de geldi prensesim rabbim sağ salim evlatlarımızı kucganiza almayı nasip etsin inşallah hepinize
Mutluemos waldorfb çok ilginç daha önce duymamıştım neden ki acaba ☺️ peki hangilerini okuyalım bilgi alabilir miyim lütfen
waldorfb Mutluemos İhlas suresinin anlamında doğurmayan doğrulmayan diye geçen bir kısım var onun dışındaki sureler ve özellikle Meryem suresi okunmalı diye biliyorum benimkini ben doğuma girerken babaannem suya koymuştu ☺️