Narinsuu beyzacmvrc 38+4. Hiç de öyle olmuyr korkmayın gelmiyr bebekler öyle hemencecik ne yazıkki , siparişiniz gelir emin olun.
Btl_zngn Ebrulicee bazi doktorlarda meryem ana otu yuzunden kanamalarin durmadigini soyluyomus ne kdr dogru bilemem gule gule buyutun bebeginizi 🤲
reisMom omusun_annesi23 o bende de var alt karnım da bir agrı vajina icine vuran Bi sızı bu gün zor yürüdüm agırlıktan kasıklarıma vurdu agrı akşam Bi sancı girdi dedim geliyor mu biraz bekledim ayakta 2 3 kere girdi cıktı agrı devam etseydi gidicektim acile ama gecti
Monarosa06 Suyunuz durdu mu o esnada ped mi kullandiniz ben bununla ilgili pst açtım merak ettim o esnada hastaneye nasıl gittiniz o aşamayı merak ediyorum Ebrulicee
Ebrulicee Monarosa06 depend almıştım. O su zaten durmuyor. Sızıntı şeklinde hep geliyor tutamıyorsunuz. Duşa girip depend taktım elbisemi giyip çıktım. Çok rahat ettim bu sayede
Merve0227 Gizem1205 yok tamamı canım açtım dinledim hem rahatlattı beni baya dinlerken tavsiye ederim 🌸
Melo-fndkc Ebrulicee ya çok teşekkür ederim. O doğum anından ağrıdansa dikiş yırtık ve kesi aşırı korkutuyor beni 🥹
Ebrulicee Melo-fndkc sezaryenle doğum yapanları görseniz inanın korkmazsınız. Ayrıca dikiş yapılmadan önce o bölge uyuşturuluyor. Ama korkulacak bir şey yok normal hayatına devam edebiliyorsun
reisMom omusun_annesi23 benim ara ara oluyor ya sık sık düzenli değil karma karışık 😂 uyurum ben böyle 2 3 gibi
gamzesonmez Ebrulicee Allah bağışlasın size okuyunca normal doğuma isteğim arttı resmen:) Bende normal doğum yapacağım fakat korkuyorum çok insanlar cidden korkutuyor
Ebrulicee gamzesonmez sezaryen in sonunda o ağrıyı çekip bebeğin farkında olmayacaksın.emzirirken geç gelecek sütün sonrasında acı çekeceksin. Normal doğum sanıldığı gibi zor değil ki benim canım tatlıdır mesela acı eşiği yüksek biri de değilimdir