arirangg Turna44 Ben döndüğünü anlamıştım ama şöyle teknelerinin yeri değişmişti. Normalde kasıklarımı tekmeliyordu. Sonradan yukarıya, kaburgalarıma doğru tekme atmaya başladı. Oradan tahmin etmiştim. Gittiğimde de gerçekten baş aşağı dönmüştü
Tgcccc Kanala girince doğum direk başlıyor mu yoksa doğumdan 1-2 hafta önce mi kanala girmesi gerek ?
Tgcccc Bu arada en son benim cocukta bas gelişti ama tekmelerini sürekli yan taraflarımda hissediyorum kaburgalarıma dogru degil yani niye bilmiyorum 😊
sulesari -MinikveAnnesi- nasıl hareketler 37. Haftadayim baş yukarı duruyor internette bazı hareketler gördüm doktoruma sordum ama ben sana yap diyemem dedi risk almak istemiyor galiba sizin bebeğiniz hareketlerden sonra mi döndü
yanlisanlamaama Turna44 ben anlamıştım hiç aşağıda baskı hissi ağrı yoktu bir gün yürüyüşte doğuruyorum sandım öyle bir sancı girdi 32.haftada başladı kontrolde doktora sordum baş aşağıda dedi 35.haftadayız geçen hafta yine baş aşağıdaydı
yanlisanlamaama Turna44 genelde 30dan sonra dönüyorlar diye biliyorum dönebilir sizinki de son haftalarda bile dönüyor