Sevgi1985 Nurranne hep kanaldaydı ve hep o pozisyonda yola devam ettiler 3 üde 🤣 bakalım bu nasıl olacak
beyzacmvrc Nurranne 29 da baş gelişti 36 da kanala girmişti 37+0 iz Benimde yakın doğum 38 de gelir en geç diyor doktorumuz
Nurranne beyzacmvrc baş gelişti yani dönmüş müydü. Ben 33üm şuan sürekli karnımda döndüğünü hissediyorum.
beyzzsenturkk Turna44 ben hiç hissetmedim ya aşırı aşırı toplanıyodu karnım ama o etkiler mi bilemedim bana doktor söylemişti baş geliş diye
arirangg Turna44 Ben döndüğünü anlamıştım ama şöyle teknelerinin yeri değişmişti. Normalde kasıklarımı tekmeliyordu. Sonradan yukarıya, kaburgalarıma doğru tekme atmaya başladı. Oradan tahmin etmiştim. Gittiğimde de gerçekten baş aşağı dönmüştü
yanlisanlamaama Turna44 ben anlamıştım hiç aşağıda baskı hissi ağrı yoktu bir gün yürüyüşte doğuruyorum sandım öyle bir sancı girdi 32.haftada başladı kontrolde doktora sordum baş aşağıda dedi 35.haftadayız geçen hafta yine baş aşağıdaydı
iremcannn1907 Nurranne 21. Hafta da doğum pozisyonu aldı ama 41. Haftama geldiğimde hala kanala girmemişti. Mecburi sezaryen oldum. Siz sezaryen mi olacaksınız neden 37. Hafta?
SheeR Nurranne 24 haftada doğum pozisyonu almıştı ve başı kanala girmişti 34+6 olduk erken doğum riskimiz var kızçem biraz aceleci sanırımmm 🥹
sulesari -MinikveAnnesi- nasıl hareketler 37. Haftadayim baş yukarı duruyor internette bazı hareketler gördüm doktoruma sordum ama ben sana yap diyemem dedi risk almak istemiyor galiba sizin bebeğiniz hareketlerden sonra mi döndü