Kızlar 26 günde bir adet oluyorum bu ay zaten doktor kontrolundeydim amh flan düşük bir suru sorun çıktı neyse canlarım size asıl sorum şu iki gündür kahvrengi lekelenmem var ve başım dönüyor sürekli bugünde regli günüm çok az leke geldi sonra bir şey yok acaba diyorum olabilirmi hiç umudum yok ama hiç böyle olmazdı sabahta çok regli ağrım oldu ama yok sadece azıcık kahverengi leke geldi
Bu ne şimdi 🙄
Dmrsm stresten olmus olabilir bazen vücut gebelik üzerine cok kafa yorunca böyle sapıtıyor
Dmrsm yerlesme kanamasi da olabilir bir test yapabilirsin bence hayirlisi olsun🌸
Mehtapca06 haklısın kuzum gece gunduz aklımdan çıkmadığı için bu ay blki o yüzden olmuş olabilir
Üşütmeden de oluyor. Test yapin tabi yine de ama. Cok fazla da ümitlenmeyin. Pskolojik olarak da belirti yaşıyor olabilirsiniz
Dmrsm insallahh🤲🌸
Gamzeizmir35 evet kuzum bu ay çok seyler yaşadım ondanu acaba diyorum bilmiyorum da bı yanımda umitleniyor işte 🌸
Dmrsm hepimiz aynıydık benim ilk gebelik bir sene olmadı neler yasadim neler
Mehtapca06 vallahi kuzum benimde bir yıl olcak ne yapicagimi şaşırdım Rabbim hayirlisini versinde çok yıprandık artik
Aynısını yasadım baş dönmesi ve lekelenme pozitif çıktı inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin canım
Dmrsm inan anlıyorum zaten bir kere çocuk istediğini birilerine söylediginde olusan baskı bile yeter surekli kan verip idrar testi yapmakda ayrı