whitechocalete aslında bende 5 haftalıkken hemen bırakamadım ama 6 ya da 7 yanlış olmasın o haftalarda kendi kendime iğrendim öyle bıraktım kuzum zaman vermesini söyle bence kimse benimde bırakamayacağımı düşünüyordu.

whitechocalete bende sigara kullanıyordum hamile kaldığımı öğrendiğim anda dediğiniz gibi bıçak gibi kestim aklıma bile gelmiyor hatta böyle içsem fln midem bulanacakmışım gibi düşünce geliyor aklıma

whitechocalete seni çok iyi anlıyorum ama birebir yaşadığımı anlatmak istiyorum eminim bırakırsın bu şekilde , şuanda bir insan suretiyle göremedin henüz bebeğini çok küçük azıcık sabret onu ultrasonda öyle kollu bacaklı görmeye başladığın an aşağı yukarı 10. Haftalarında asla ama asla içemiyorsun zaten kıyamazsın ki annesi nasıl kıyacaksın biri doğmuş bebeğinin yanında sigara içse yüzüne yüzüne üflese hoşuna gider miydi azıcık sabret arkadaşım eminim sigara bebeğindrn kıymetli değildir ♥️

Bende şuan 5. Ayın içerisindeyim ama maalesef bırakamadım. Gebelikten önce bir paket içiyordum günde. Şuan 5-6 dal içiyorum. Vicdan azabı çekiyorum. Ama ne yaptıysam bırakamıyorum. Kontrole giderken sürekli tedirginim kötü birşey duymaktan.

Haziranda dogum var hala içiyorum malesef ama , şükür ki sogudum günde bir yada iki tane içiyorum sogumadan önce 6 7 içerdim bi aydır agrılarım oldugu için heralde kolay yoruldugum için sigara agırlastırıyo gibi neredeyse içmiyorum

whitechocalete ben bir anda bıraktım. Sigara içip çocuğunda türlü sorunlar gördüm. Ben evladıma yapamam bunu diyip kestim bir anda.

Deletedmom_52 evet tabi ki hiçbir şey önemli değil haklısın ben de bırakmak çok istiyorum ama günde 1 tane de olsa canım çok istiyor İnşallah en kısa zamanda onu da istemem. 😥 Bulantılarım falan olsa da tiksinsem. Baya bir azalttım yani bir paketten üç taneye kadar ama bu da yeterli değil biliyorum 😥

whitechocalete aslında tam tersi bıçak gibi kesmeden bırakmak zor bana kalırsa kolay mı asla değil ben hamilelikten önce günde 2 3 tane çayla kahveyle anca içerdim bi paketi bi haftada bitirirdim yani ona rağmen sanki bırakmam gerek diye birden kıymete binmişti alışkanlığım yokken bile gerilmiştim çok ama direkt içmemiştim kesmiştim. Kahve çay bile içmedim son aya kadar hatırlatmasın diye

whitechocalete kızımda hemen bıraktım oğlumda bırakamadım oğlum 40. Haftadaki kontrolünde plesantasinin yaşlandığını öğrendik 41. Haftada hiç kilo almamıştı plesentasi beslemiyo dedi doktorum doğacağı için çok panik yapmadı doktorum belki haftası dolduğu için belki sigaradan ama cokk pişman olmuştum kendime o kadar kızdım ki bu çok erken bi haftada da olabilirdi bencillik yaptım bebeğime karşı bırakması zor ama lütfen bırak

whitechocalete ilk öyle oluyor ama sonra onlarda alışıyor bende günde 4-5 içiyordum bırakmaya çok çalıştım ama olmadı ,26 haftalıkken bir anda bıraktım sen inşallah en erken zamanda bırakırsın

whitechocalete valla bnde cokk tiryakiydim ama tam da bicak gbi kesmen lazim kuzum yoksa daha zor oluyor . Ben oyle kestim icmicem dedim dayandim 1 2 haftaya da kendiligimden tiksindim bulantilar basladi cok cok daha iyi oldu birakmak icin🙃 belki snde tiksinirsin daha kolay olur🌸

whitechocalete bebeğe giden oksijen ve kan damarlarında drenaj oluşmasına sebeb oluyor sigara, lütfen içmeyin bebeğinizin içinizde büyürken sıkıntı çekmesini istemiyorsanız eğer.. çok canınız isterse nefes egzersizleri yapın zihninizi meşgul edecek şeyler bulun, bedeninizle konuşun ondan destek isteyin.. ben bir yıl oldu bırakalı hamilelikte yer yer arzuluyorum fakat kendime hakim oluyorum, savunmasız bir canın sorumluluğu var üzerimizde.. doğurunca içersiniz en fazla sıkın dişinizi

Mucizebebek2 canım kesinlikle sigarayı övmek için söylemeyeceğim ve kullanmıyorum da lakin plesanta yaşlanması 40.haftada aşırı aşırı normal bir durum yani artık doğum zamanı gelmiş plesanta işlevini yitiriyor sadece sigara içenlerde görülmüyor ayrıca bu durum yani bu konuda kendinizi suçlamayın.

whitechocalete canım bence eşini dinlemelisin bir sigara uğruna Allah korusun bir engeli bir problemi olsa çocuğunun ömür boyu çile çekmek var hayat anne baba için bitiyor birdaha şuanda herşey senin elinde

Agg0207 canım evet ama henüz yeni öğrendim birden kesemiyorum zaman istiyorum sadece

NisaSevgili off ne kadar güzell. İnşallah benim de senin gibi olur tiksinir ve bırakırım tamamen canım ben de o günleri bekliyorum