• Gebelik
  • Bebeğim hareket etmiyor?(20.hafta)

Kızlar dünden beri hareketini hissedemedim en son perşembe gitmiştim doktor uyuyor demişti muayene esnasında uyanmıştı ama dünden beri hissetmiyorum pzt bi doktora gözüksemmi yada nasıl hareket ettirebilirim

İlk hareketler 22.haftaya kadar anca hissedilir ve neredeyse 30.haftaya kadar düzenli bebek hareketleri beklenmez zaten endişe etmeyin

Ben 20. Haftadan itibaren tekmelerini hissetmeye başladım. Özellikle tatlı bir şey yiyip sırt üstü uzanınca daha da coşuyor . Dışardan görünüyor tekmesi 🥰

Dünden beri bende hissetmiyordum hatta çok ağladım her şeyi yaptım ama küçük bey uyuyormuş tatlı ye yat soluna dürt uyanıyor öyle benimki yeni uyandi

Kubrakarahan haraket ediyordur ama siz hissetmeyebilirsiniz. O haftalar her haraket hissedilmiyor

Kubrakarahan hak veriyorum korkunuza ben de 21 haftalığım yeni yeni hissettim hareketlerini ama 30.haftaya kadar çok düzenli olmaz merak etmeyin yine de doktorunuza gittiğinizde sorarsınız içiniz rahat etsin. Bazen internette de çok bilgi kirliliği oluyor insan daha çok endişeleniyor. O yüzden belli başlı şeyler haricinde fazla araştırma yapmakta insanı tedirgin ediyor sanırım ☺

Kubrakarahan ben geçen doktordayken bir kadında benle beraber girdi. oda 20. Haftamdayım hissetmiyorum dedi doktor zaten haftasına göre her dk hissedemezsin 30 dan sonra kork hareket etmediğinde dedi