Bencede şart değil çok kullanmayı dusunmuyorsan battaniye vs. Serebilirsin altına da. Ben kullanırim diye aldım örtüsüyle felan takım satılıyor

Tubasi bebegim rahat etsin isterim tabi ki ama bakalım lazım olursa doğumdan sonra alırım ☺️

Feyzaclk Bence şart değil hatta aşırı da gereksiz yani sonuçta içinde kendi minderi var gayet yeterli birde zaten battaniyeye felan sarıyoruz ekstra yumuşaklık oluyor oh mis😅🤷🏼‍♀️ Aldığınız bebek arabasına da bağlı ben bizimkinin minderinden gayet memnunum heniz kullanmadım ama yumuşak ve çoo rahat

Benmde aklıma takılan bişey var puset örtüsü şart mı çok kararsızım puset kısa dönem kullanılıyor zaten üzerine müslindi battaniyeydi atılarak kullanılamıyormu bu tecrübesi olan varmı ona göre yaptırcam☺️😅

Hmyraltnts ben de joie nin pusetini aldım iç minderi çok güzel gayet yumuşak . Alacağım minder de çok iyi bişey olmayacak yani bildiğimiz elyaf yastık gibi . Pusetin minderi gibi kaliteli olamaz diye düsünüyorum

Elvan77 valla ben onu da almadım. İhtiyaç olursa alırım diye düşündüm. Müslinle halledicem :)

Feyzaclk Aynen canım olmaz bildiğimiz sünger olcak ona vereceğin parayla başka bir şey alırsın 😅

Elvan77 Örtüyü ben aldım kullanmadım ama battaniye rüzgarda vs kadar diye düşündüğüm için uyguna bulup aldım ebebekten.

Feyzaclk ilk oglumda ne puset minderi nede puset örtüsü aldim hicte gerek duymadim.. battaniye koydum yada kendi minderiyle kaldi bebegim oda gayet rahatti yani ve müslin örtülerle örttüm hep simdide almayi düsünmüyorum gereksiz para tuzagi 🤣

Hmyraltnts evet bi de günesten korumak icin lazım olabilir. Dogduktan sonra ihtiyaca göre alınabilir

Feyzaclk Aynen canım benimki kış bebeği olucak ben daha çok o yüzden aldım illaki dışarı çıkıcam yani yaza kadar rüzgarda vs uçmasın diye

Feyzaclk araba ve puset aldığımız civil çalışanına sormuştum almayın yeterli yoksa duruş bozukluğu yapar minder fazla dedi. Sadece örtü aldık biz de.