Yoncaburak Deletedmom_50 32. Haftadayım bende ağızdan progestan alıyorum 2 aydan fazladır benden de gelıyor malesef sürekli günlük ped kullanıyorum bende
Kubra2610 Deletedmom_50 vajinal da enfeksiyon olduğu için iki hafta ağızdan kullandım, yinede akinti da geliyordu idrarda parçaları da geliyordu…
Gzo Deletedmom_50 ben hep agizdan aldim canim yinede oluyor o beyqzsa bisey yoktur renkliyse muhtemelen enfeksiyon vardir
Deletedmom_50 Oturdugunuzda veya yattığınızda değil ayakta kaldığınız anda geliyo yoğun değil ama nefret ediyorum
Suddeee Evet benim 31+4 haftalık hala beyaz akıntı geliyor hatta bazen çok bazen az geliyor idrarını yaparken ağrı yanma ve kötü koku yoksa sorun yok gayet normal
Deletedmom_50 Suddeee yok canım hiçbisey yok sadece beyaz akıntı var oda ayakta kaldığımda fazla oluyor otururken veya yattigimda da gelmiyo
Deletedmom_50 Yoncaburak çok kötü bi durum ya inan nefret ediyorum gıcık kapıyorum ama ne yapacaz mecburuz
KumCi Deletedmom_50 arkadaşıma sordum o normal yolla gebe kaldı onda olmuyor zaten o korkuyla doktora gittim acaba bir sorun mu var diye doktorun dediği progestan yapıyor bunu dedi
Suddeee Deletedmom_50 benimde aynı bazen şeffaf sümüksü yapıda oluyor ama çoğunlukla beyaz çok gıcık bişey sürekli çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum
Yoncaburak @“Semanur583838”# riskli gebelik gecırdıgımız için allahtan evdeyım dışarda falan olunca daha çok rahatsız oluyorum
Deletedmom_50 Yoncaburak ayy canım benim gerçekten öyle kontrole falan gittiğimde ayakta fazla kaldığımızdan çok oluyo yoksa normalde pek fazla olmuyor ya da insann nefret ediyor bu durumdan
Deletedmom_50 KumCi vallahi ben kardeşime sordum bende de oluyordu baya dedi eltime soruyordum oda bende de oluyordu dedi anneme sordum oda aynısını dedi doktora sordum o normal gebelerde bile oluyor senin gibi ne kadar buraya gelen var bu normal durum dedi
Deletedmom_50 KumCi ama senin haftanda iken bende fazla yoktu neredeyse hiç yok gibi haftam ilerleyince olmaya başladı ben yarın 26 haftayim