Gultacimm Goktugc 1ay once dusuk yasadim kalbi durmusdu tedavi surecindeyim tedavi surecinde+hamilelikte kullanmam gereken bir ilac burada cogu kisi bilir bana yardimci oldular hatta gonderdiler
Gultacimm Goktugc gecenlerde bir arkadas vardi burada aramak icin didindik bir iki kisi yardim etti sagolsunlar duacigim onlara hep
KE_A Benimde elimde var 1 kutu, 1 tane iğneyi kullandım ama içinden 9 adet var bende, isteyen olursa bende yollayabilirim. Kusura bakmayın yazdığınızi görünce bende yardımcı olayım dedim.
Gultacimm KE_A yani kusura bakmayin ben azerbaycanliyim ve vakude yasiyorum burad cok oahali almak mumkun degil ben istiyorum 2aylik tedavim var +9ay kullanmam gereken ilac
ucr13 Benim de ihtiyacım var 21 haftalığım doğuma kadar kullanmam gerekiyor elinde olan gönderebilir mi 🙏🏻
Deletedmom_50 ucr13 kızlar neden gidip rapor çıkaramıyorsunuzki doktorlar boşuna mı rapor işini koymuş doktoruna söyle rapor çıkarsın ücret bile odemiyorsun muayene ücreti olmadgi sürece
Mrvm005 Deletedmom_50 nasil ucret bile odemiyorsun 5 kutuya raporlu 450 tl verdim o da taniş eczane indirimli hali.
Deletedmom_50 ucr13 nasıl ya ben 3 ay kullandım bana nie çıkmadı hiç 6000 binlik desen ne ala ama 4000 likte cikmiyo
Deletedmom_50 ucr13 abartılı bi durum başka eczaneye gittin mi hiç bence onunla alakalıdır bana 2 aylık veriyorlardı sade 6 TL muayene ücreti çıkıyordu saçma sapan bi durum bence
Deletedmom_50 naneliseker_ kuzum senin raporun var mı sende ücret oduyormusun bende ücret çıkmıyor ben ve üstelik 6000 lik vuruluyorum ben 4000 lik vuruldugumda sadece 6 TL ücret oduyordum iki aydır da 6000 binlik vuruluyorum yine ücret odemiyorum
ucr13 @Deletedmom_50 en son ne zaman aldınız mart ayında raporlu bir şekilde başlatıldım her eczanede aynı