Deletedmom_50 meliiisoz oda doğru canım Allah yardımcın olsun sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inslh
anapanda12 Deletedmom_50 31+5ten selamlar halay ve horon tepiyor içerde neredeyse saatleriyle düzene girdi iyiyiz günlük hayata döndük sayılır hamdolsun idare ediyoruz inşallah 37 40lı haftalarında görürüz
Deletedmom_50 anapanda12 ay canım beni bizde geliriz inşallah o haftalara ben 25+5 pek düzenli değil daha hareketler sağ salim kucağına alırsın inşallah
Roses44 anapanda12 maşallah bizde görürüz inşallah ben 26 haftadayim ama hareketli çok ve bazen ağrı yapıyor normalmi acaba canım bazende aşağı iniyor gibi
Deletedmom_50 anapanda12 ay inşallah kuzu ya çünkü insan her dakika hareket etsin onunla uğraşıyim diyor 🤣🤣
anapanda12 Deletedmom_50 her zaman hareket etmeye başlayınca da keşke pıt pıt zamanlarda olsa dersin ama ama dkfj sağlıkla kavuştursun Rabb’im de bunlara da gülüp geçeceğiz inşallah
anapanda12 Roses44 artık büyüdüğü için elini kolunu yasladığı yerler acır yada kendini kaydırırken 26dayken bende yaşadım hala da devam ediyor bazen dayıyor bi yerlerini karnıma bi yerlere hafif itip çeksin diye uğraştığım oluyor
Mavinin_kadini Susu_09 çok dikkat et benimde öyleydi 14 Mayısta doğum yaptım 23 haftalık. Ancak 5 gün yaşayabildi meleğim.
Roses44 Mavinin_kadini basın sağolsun canım cennette senin için sefaatci olacak inşallah benimde o haftalarda kaybim oldu çok acı ve şuan çok yeni senin.İlk kez duyuyorum böyle birşeyi dikiş çok sağlam diyorlar genelde dikisi atan doktorun perinatoloji mi yoksa normal kadın doğum doktorumuydu.Ve açılırken birşey hissettinmi
Mlktskrnn Ben serklaj olmadım sadece doktorum bana rahim ağzı kısalığın var dedi ilaç yazıyorum iç 2 hafta sonra gel dedi ağır iş yapma dinlendir kendini bol bol dedi ama ben çok endişeliyim. Bir sorun olmaz değil mi sizce de ?