Roses44 Deletedmom_50 amin canım stres ister istemez oluyor ama çok yapmamaya çalışıyorum inşallah zamanında sagsalim kucağımıza alırız yavrularımızı 🤲🏻
Gdmr kızlar hu hu,bende bugün taburcu oluyorum Allaha sükür sancım yok yatışım yapıldığında cok azıcık sancım olmuş korkulcak gibi değilmiş ama yinede gözetim altında olmam iyi olmuş oğluşumla birlikte çok şükür iyiyiz
Roses44 Gdmr çok sevindim insalah bizde o haftaları görürüz gün vermişlerdir artık yakın doğumun inşallah
Sevilayms Gdmr Merhaba bende az once hastaneden geldım Kacıncı haftadasınız , sancılarınız kaçları görüyordu
Susu_09 Deletedmom_50 aynen cnm amin inşallah hep dua edttigimde herkes için ediyorum Rabbim boş dondurmesin hastaneden
Deletedmom_50 Susu_09 aminn bende aynı vallahi ya cok zor bi dönemden geçiyoruz Allah yar ve yardımcınız olsun
Roses44 Susu_09 ölçüm yapıyor canım benim doktorum hunilesme de var bende rahim ağzının açık olup olmadığına bakiyor bebeğin plasentasina kan akisina suyuna bakıyor bunlar önemli
myangelson meliiisoz canım genelde 40 ve üstünü sayiyorlar sancı olarak seninkiler 20 lerde olmuş sancı yok derler büyük ihtimalle ya da yalancı sancı olabilir
Servikal meliiisoz keşke bebeğin durumu iyiyse sezeryana girseydin ablamda normal gebelikti 36 da bebeği sezeryanla doğurmak istedi maşallah oğluda şuan 5 yaşında gayet sağlıklı.onun ayrı sancıları vardı
Deletedmom_50 meliiisoz askimm arkadaşın dediği doğru bebsiin kilosu yerinde ise sezaryana gitseydin benim kardeşim de normal doğum yaptı 36 haftada gayette sağlıklı kızı var 2 yaşına girecek 2 ayı var girmesine
Fatmadan meliiisoz Canım benim stres yapma lütfen benim gördüğüm kadarıyla yalancı sancı gibi duruyo 20 lerde çünkü ve bu da senin haftalarında çok normal. Bazı günler ağrılarımızdan dolayı modumuz düşebiliyor bugün ben de öyleyim biraz keyifsizim ama dua oku içini ferahlat her şey çok güzel olacak 💜
Deletedmom_50 meliiisoz oda doğru canım Allah yardımcın olsun sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inslh
Gzo Sulee- yaa bende bunu bekliyordum banada alincak hftaya ya da iki hfta sonra dedi nasil aciyor mu banada anlatin😭
Fatmadan Kızlar bu arada ben şu an 30+6 haftalığım dün kontrolüm vardı dikişim iyi durumdaymış bilenler vardır aynı zamanda yarım rahimli olduğum için bu haftalar hayaldi bana doktorum da bu haftalara geldiğimiz için rahatladı biraz ama yine de ben sonları görmek istiyorum bebeğim 1570 gr normal mi sizce 🙄 ani bişey olursa daha çok küçük geliyor bana korkuyorum