Deletedmom_116 Deryaa00 Az yavaş al kız kiloyu😂😂ben Dogurcam 12 kilo zor aldım 🤣🤣baksan Sadece önümde yemek yemiş göbeğim var 🤣🤣
Golge98 Deletedmom_116 hahahah 12 kilo mu 4 5 kilo alan ben gruptan ayrıldım yahu benim yediklerim nirdeee bebek zaten suyu eşi kendisi 4 kilo ediyor 85 ile hamile kaldım aç karnına 89 tok 90 kiloyum yediklerim nirdeee
Deryaa00 Deletedmom_116 ilk aylarında 3 kilo verdim bu 2. Trimester sanki kıtlık varmış gibi ye hissi veriyor bana 😄😄 günde 3 ekmek yiyorum nerdeyse
Deletedmom_116 Golge98 ben yanaşsam Dünden razı ama 🤣🤣Yok aman Bend ekuruluk var O yüzden çok kötü oluyo
Golge98 Deletedmom_116 😔😔😔 geçen hadi dedim karı korkuyorum nasıl yukleneyim sana diyo ya bisey olmaz dedim tarlaya Ekim yapmadı bende sinirlendim doğumdan sonra nah bulursun beni sen dedim 😆😆😆
Deletedmom_116 Golge98 🤣🤣Yemiyosun galiba yada tovalet nöbeti beklerken gidiyo hepsi🤣🤣 56 ile kaldım 68 deyim yaklaşık bir buçuk aydır yarım kilo almışım🤣🤣
Anonim3447 Deryaa00 madem yapmıyor tutsun kadın tek başına çocuk yapmadın herhalde valla normalde ben yumuşaktım ama.hamilelikten mi nedir acıma duygum gitti herkese
Golge98 Deletedmom_116 yok yiyorum valla her hafta 3 kere rahat börek gömüyorum abur cubur desen çabası hiç sulu yemek yemiyorum hep kuru hep kuru 😆 ilk gebeligimde 81 hamile kaldım 86 doğuma gittim bunda 85 hamile kaldım şuan 89 90 gidip geliyorum
Deletedmom_116 Deryaa00 Maşallah 😂❤️Ben iki ekmek belki daha fazla yiyodum ama şu aralar midem bulaniyo yemiyorum😬
Golge98 Deletedmom_116 aynen öyle diyo 2 3 kat kondom kullanırım yok dedim onu gececen bide ona mı para bayilak dedim 😆😆
Deryaa00 Anonim3447 aynısını diyorum anasınin evinde bisey öğrenmemis bardağını bile kaldirmazmis evlenince yapmış bulunmakta bazı şeyleri
Deletedmom_116 Golge98 Bana merkez bakkal çok uzak eşim almazsa getiren yok😂😂 yoksa Haberi bile olmaz gömerim hepsini