Kivircikkuala kızlar eşim sağlık ocağına bir ay önce test verdi hala çıkmadı . Verenler kaç ayda çıktı acaba ?
Aysel_krdg Kivircikkuala Canın benim eşimde verdi martta daha çıkmamış ne zaman çıkacak bilmiyorum 4 5 ayı buluyor dediler
Tmk Kivircikkuala merhabalar ben de 27 haftalığım eşim de sağlık ocağına sma için kan vermişti 3 ay sonra çıktı sonuç Çok şükür ki riski yok umarım sizde de güzel sonuçlar çıkar . Sağlık ocağını arayabilir veya e-nabız’dan kontrol edebilirsiniz çünkü oraya düşüyor sonuç.
Bebiskosuu 4-5 ayda cıkıyor bizimde 4.5 ayda falan çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Ama biz İstanbul’da yaşıyoruz yoğunluk farkeder mi bilmiyorum belki küçük bi şehirde daha hızlı ilerler
Aysel_krdg Kivircikkuala bende hamileydim yaptırdğımda hem bana hem eşime yaptılar bende çıkmadı eşimin de daha test sonucu çıkmadı bir tarafta yoksa eğer sorun olur mu olmaz mı bilmiyorum
Aysecan0335 Geçen sene mayısın ortasında verdi eylül gibi çıktı, izmirde yaşıyoruz nüfus yoğunluğu fazla illerde gecikme daha fazla oluyor demişti o ara doktor bize