Zeykan 25 teyim yeni bildim bende de plasenta aşağıda sizde erken kalkar inşallah bende bilmiyorum

Zeykan ilk haftalarda benimde öyleydi bol bol dinlen yorma kendini şimdi oğlum kucağımda sende hayırlısıyla alırsın yavrunu kucağına inşallah

Ulvana umarım sizinde durumunuz düzelir saglıkla kucagımıza alırız

efeninannesiii_ amin şnşallah umarım herşey düzelir bende saglıkla kucagıma alırım ♥️ sagolun tek ben degilmişim

benimde 16.hafta rahim agzina 2 cm yakindi asagidaydi 1 ay dinlendim hep uzandim 20. haftada 4 cm olmustu hala dinlenmeye devam ediyorum yavas yavas cikacak sanirim. sizde dikkatli hareket edin 1 haftada tamamen riski atlatacak kadar yukselmeyebilir. ama zamanla cikma ihtimali var stres yapma

Zeykan benimde 9. Haftada aynı sorunum başladı ve kanama ile öğrendim 25. Haftalarda yukarı çıktı ama yukarı çıkana kadar sürekli ara lekelenmelerim oldu onun dışında bir sorun yaşamadım. 23. Haftamda servikal kısalık tanısı kondu bu durumla ilgisi bar mıdır bilmiyorum

ttugba92 her hamilelik farklıdır belki cogu kişi benim gibidir bilemiyorum hamileligin başından beri çok şey yaşadım umarım buda geçecek eminim,umutluyum sonuçta dinlenince yukarı çıkabilen düzelebilen bir durummuş gerekirse onu korumak için hiç kalkmam Allahım daha büyük çözülmeyecek dertler vermesin umarım hemen düzelir

Susamtohumununannesi bende 12.haftamın sonunda kanama ile ögrendim acile gittim birşey bulamadılar kanama alanı diyip geçiştirdiler pembe aşırı bir kan gelmişti nasıl korktum ama. Şimdi kendi doktoruma gittim dinlenmem gerektigini düzelebilecek bir durum oldugumu soyledi umarım herşey yoluna girer saglıkla kucagımıza alırız bebişlerimizi

_nigarr24_ teşekkür ederim doktordan duymak onemli olan ama insan yanında aynı durumu yaşayan birilerini arıyor ♥️

Cgdem123 umarım hepımızde düzelir saglıkla kucagımıza alırız bebeklerimizi

Cgdem123 inşallah kalkar ya canım doktor ne diyo?
            Bana ağır kaldırma dedi başqa bişey demedi

Zeykan aynen bi sorun olunca çabuk bakiyorum kimler benim gibi iyiki bu uygulama var

Ulvana doktorum dinlen dedi evde yemek yapabilirsin ama agır kaldırma süpürge yapma temizlik felan birşey yapma dedi yürüyüş yapmasan bir hafta sonrasında yine bakalım dedi haftada 1 de igne yapacaklar lekelenmem olabilir kahverengi ve pembeden korkma kırmızı olursa ara direl gel dedi

babymom_8 ay maşşallah umarım bizde sag saglım kucagımıza alırız bebeklerimizi

Zeykan 2. Li taramada bana da öyle dedi kanaman olabilir demişti ama şuan bi sıkıntı yok belli ki zaman içinde yukarı çıkıyor takip edilmesi lazım sadece korkacak birşey yok

Cekilmezbirkiz böyle mesajlar umut oluyor bana yukselecegine eminim iyi düşünüyorum hep bu sıkıntılarda geçecek saglıkla kucagıma alacagım bebegimi