Gg123 Bizde 14+2yiz☺️ 20 mayıs gözüküyor Doğum karnım henüz Yok ama tuvalete çıkamama ve gaz sıkıntım çok var ne yapıcam bilmiyorum 😞
Gurbetlik Gg123 cnm geçer inşallah yemeklere dikkat et benim de o sıkıntım vardı çok şükür şimdilik yok
Gg123 Gurbetlik ya çok rahatsız ediyor beni doktor duphalac verdi ama çok içmiyorum onu da tedirgin oluyorum sizin kaçıncı haftada geçti acaba
BurcuY Gg123 bende 1 buçuk ay kadar kullandım canım sonra bıraktım çok işe yaramıyor gbi geldi şimdi bi kaç zamandır idare eder durumdayım eskiye göre çok şükür 🙏 bol bol zeytinyağlı yeşillikli salata ye ev yapımı yoğurt ye biraz işe yarıo ☺️
Gurbetlik Gg123 16nci haftadan gidiyor şimdi iyiyim önceki haftalara göre bide üşüttüğümde çok olurdu ayaklarınızı sıcak tutun
Gg123 Gurbetlik elimden geldiğince dikkat ediyorum birde benim ağız kısmım çok kurumuş böyle yara gibi olmaya başladı sizlerde var mı öyle şeyler acaba cildim normalde çok kuruydu Zaten sanırım hamilelikle birlikte iyice kurudu
Dimple23 Gg123 evet kurulık beter bacak ve karın bölgesi bembeyaz oluyo derilerden bazen üstümü değişirken pantolon içi ölü deri ğarçaları sürekli yağ krem elime ne geçerse doğal oşduğuna inandığım
Gurbetlik Gg123 sürekli hamilelik yağları kremleri var cnm yüzüne karnına bacaklarına sür özellikle duştan sonra çatlama çok olur yoksaa
Dimple23 Kızlar size tavsiye gaz sancılarınız olduğu zaman hani kıvrandırıyor ya bazen ayağınızın altına sıcak su torbası koyun acayip rahatlatan bişi çoğunuz biliyosunızdur ama hatırlatmak istedim