Gurbetlik Zeynpatak ben ilk 68 kiloydum ilk başlarda birşey yemiyordum 64 kiloya düştüm aynıyım sanırım daha ama göbiş belli oluyor sanki farkediliyor
Zeynpatak Gurbetlik benim kilom hic degismedi ne aldm ne verdim ama yine de hafif cikti gobek . Olsun sevimli oluyo bence :)
Dimple23 Zeynpatak benim 4. Hamileliğim o yüzden karın kasşarım laçka olmuş mercimek kadarken de göbeğim de kıpırdama olmuştu :)
Gurbetlik Gulsumkrts birşeyler yiyebiliyor musun bebek iyiyse sorun son aylarda şişkinlik oluyor penguen gibi pıt pıt yürürüz😁😁
Dimple23 Gurbetlik Magnezyum eksikliğiniz olabilir kaçınca ayda başlanıyordu unuttum ama doktorunuza danışın isterseniz
Zeynpatak Dimple23 ay ne güzel ya rahat geciriyosunuz ozaman masallah . Benim de şükür asiri bulantim yok ama bazen cok zorluyor . Koku hassasiyetim cok fazla ama yine de yiyebiliyorm :) kilom degismedi ama yakinda alirim gibi hissediyorm :)
Gulsumkrts Yiyorum cok acikiyorum bu gunlerde gece bile yiyorum hayirlisiyla saglikli bi sekilde bu gunun yuzu suyu hurmetine rabbim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin insallah
BurcuY Elifee benimde 15 16 Mayıs Doğum benimde karnım birden çıktı ☺️Tek benim mi çıktı diodum bende 🙈
Elifee BurcuY tek olmadığıma çok sevındım kilo aldım sandım tartıldım kilo da değilmiş bildiğimiz bebişten miş🤗🤗
Dimple23 Gurbetlik kramplar yüzünden ağlayarak uyandığımı hatırlıyorum diğer gebeliklerimden ve ertesi gün alt bacaklarda hamlama ağrısı kalıyodu