Selisce Sumeyyealts benim ilk boş gebelikti yolk sac keseside oluşmuştu ama bebek oluşmadı 10. Haftaya kadar bekledim kese 25 mm olmuştu yolk sacda çok büyümüştü 4 doktor da aynı şeyi söyleyince kürtaj oldum
TugSozTan İlk gebeliğim boş gebelikti. 9.haftaya kadar bekledik. Kese oluşmuştu fakat bebek yoktu kürtaj oldum. Şimdi 2.gebeliğim 5.haftada öğrendim o zamanda kese vardı bebek görünmüyordu doktor 7.haftada çağırdı bebeği ve kalp atışlarını gördük.
Sumeyyealts TugSozTan benim bu ikinci gebeliğim ilki 9 haftada kalbi durdu o yüzden kürtaj oldum bu ikinci de boş olunca artık bende birşey var diye düşünmeye başladım
Selisce Sumeyyealts yani tek doktorla kalma ve haftanı ilerlemesini bekle sonra içinde şüphe kalmasın
Selisce Sumeyyealts Allahtan umut kesilmez ama boşsa da kendini üzme demeyeceğim çünkü bu çok anlamsız geliyor yaşamadan bilmez kimse sadece çabuk atlatmaya çalış bu durumu inşallah hayırlısıyla sağlıklıı gebeliğin olur benim şimdi kucağımda çok şükür bende çok üzüldüm çok ağladım çok korktum tekrar aynı şey yaşamaktan 1 yıl korundum cesaret edemedim senin daha önce de bir kürtajın var galiba bunda mutlaka kan pıhtılaşma testi ve genetik test yaptır
Sumeyyealts Mervebitirim evet gittim br hafta sonrasında bebek gözüktü kalp atışlarını da dinledik hamdolsun şuan sağlıklıyız maşallah 🥰
Azraa33 Sumeyyealts BBK’de kese çok güzel büyüyordu 9. Haftaya kadar bekledim halen oluşmada bebek yoktu kürtaj olmuştum 😞
rumeysakokk1706 Sumeyyealts bende aynısıno yaşadım canım 8 haftaya kadar bekledim maalesef boş gebelikte sonuçlandı ve kürtaj oldum kürtaj olduktan 3 ay sonra hamile kaldım şuan 10+5 rabbim sanada nasip etsin inşallah🙏
Sumeyyealts rumeysakokk1706 boş gebelik değilmiş bebek gözüktü kalp atışları duyuldı 9 haftalık olduk 😍