An itibariyle 31+6′yım. Şimdiye kadar her şey yolunda gidiyordu. Hiçbir sıkıntı yaşamamıştım. Ta ki akşam saatlerinde, çok özür dileyerek söylüyorum, lavaboda peçeteye pembe bir leke gelene kadar. Doktoruma sordum hastaneye gelmemi bir kontrol edilmesi gerektiğini söyledi. Nst’ye bağladılar ve sancı çıkıyor 😔 yatış verdiler, serumlar, ciğer geliştirici iğne.. Çok korkuyorum, her şey bu kadar yolunda giderken bambaşka planlar yaparken bunu hiç beklemiyordum. Annemlere bile haber veremedim korkmasınlar fazla telaş yapmasınlar diye, sizden de sadece dua bekliyorum 😔
31 haftada erken doğum riski
Sağlıkla zamanında gelir insallah
Surprizbebek1 geçmiş olsun öncelikle başka belirtileriniz var mıydı bende 31+4 haftalık hamileyim 2 gündür kasığımdan bacağıma kadar inen sancım var ben korkuyorum ama çevre normal diyor
Surprizbebek1 merak etme hiç birşey olmaz Allah’ın izniyle doktorlar durdurur bebişin erken gelmesini sen üzme kendini
Anonim3447 Yaklaşık bir haftadır benim de ağrılarım vardı ama ben de hem artık ağırlaştığım için hem de işyerimde biraz yorucu ve stresli bir süreçten geçtiğim için normal diye düşünmüştüm
Bende 31 haftadayım adet sancısı gibi sancılarım oluyor benimde erken doğum riskim var serviks kısalıgından sürekli yatıyorum 2 aydır 🥺 Rabbim sağ sağlim kavuştursun bebeklerimize 🤲🏻 amin
Yesimmm93 İnşallah ya inşallah, rahat olmaya çalışıyorum ben de ama elimde değil malesef 😢
KadriyeSoyucok Aminnn inşallah 😔🤲🏻
Surprizbebek1 anladım geçmiş olsun bende bugün gidecem çünkü sağ bacağıma kadar inen ağrı artık yürümeme bile engel oluyor